MuKi järjestää kansainvälisen kutsuturnauksen joulukuussa

30.11.2012

MuKin 99-pojat isännöivät huippujoukkuiden turnausta joulukuussa.
MuKin 99-pojat isännöivät huippujoukkuiden turnausta joulukuussa.

Viime aikoina runsaasti kansainvälisiä kontakteja luonut MuKin 99-joukkue järjestää joulukuun 28.-30. päivä kutsuturnauksen C-pojille. Turnaus pelataan Munkkiniemen koripallopyhätössä MYK:ssa.

MuKi on ilahduttavasti saanut Munkkiniemen yhteiskoululta mahdollisuuden järjestää kansainvälinen nuorisoturnaus juuri ennen vuodenvaihdetta. Joulun hiljaisina välipäivinä MYK:ssa tullaan näkemään korkeatasoista C-poikakoripalloilua, sillä lyhyestä varoitusajasta huolimatta turnauskutsuun on vastannut myönteisesti jo neljä vierasjoukkuetta, joista kolme tulee ulkomailta.

Osallistumisensa vahvistaneet ulkomaalaisjoukkueet eivät ole tulossa Helsinkiin perinteiselle ostosmatkalle, vaan kyseessä on huippujoukkueita niin etelä- kuin itänaapurista. Turnauskutsuja on vielä maailmalla ja vastauksia odotetaan vielä muutaman päivän ajan. Alustavasti pelaamaan on lupautunut myös eräs moskovalainen legendaarinen armeijan urheiluseura, joten turnauksen pelillinen taso saattaa nousta Suomessa ennenäkemättömän korkealle kyseisssä ikäluokassa.

MuKi tiedottaa turnauksestaan lisää heti kun lopullinen joukkuemäärä on vahvistunut. Samalla Munkkiniemen Kisapojat kehoittaa merkitsemään kalenterin päivämäärät 28.-30.12. jos haluaa tulla seuraamaan 13-vuotiaiden kansainvälistä huippukorista paikan päälle.