Moskovan CSKA Suomeen!

12.12.2012

CSKA saapuu Suomeen MuKin kutsumana.
CSKA saapuu Suomeen MuKin kutsumana.

MuKin kutsuturnaus joulukuun lopussa on saanut huippuvieraan Venäjältä. Legendaarinen suurseura saapuu Suomeen vuonna 1999-syntyneiden poikien joukkueella.

Joulukuun 28.-30. päivä Munkkiniemen yhteiskoulussa pelattava MuKi Invitational Tournament ei olisi parempaa vierasta voinut toivoakaan. Euroopan mahtiseura tulee Suomeen MuKin kutsumana ja osallistuu MIT:n joukkueella, jonka pelaajia on rekrytoitu ympäri Venäjää.

Turnaukseen osallistumisen on vahvistanut tällä hetkellä 6 joukkuetta, joista neljä tulee rajojemme ulkopuolelta. Järjestäjät odottavat vielä pari päivää vahvistusta mm. Liettuasta, mistä olisi tulossa myös vahva joukkue mikäli asiat lutviutuvat toivotulla tavalla.

- Tuntuu uskomattomalta miten pieni seuramme on pystynyt varsin lyhyessä ajassa järjestämään näin korkeatasoisen junioriturnauksen Suomessa. Kiitos kuuluu hienoille pojillemme, joiden esitykset ovat tehneet vaikutuksen vastustajiimme ulkomaan turnauksissa. Lisäksi kiittää täytyy myös poikien vanhempia, jotka ovat upeasti aktivoituneet ja ovat yhdessä luomassa jotakin ainutlaatuista. Suuri kiitos myös Munkkiniemen yhteiskoululle ja sen henkilökunnalle, jotka mahdollistivat turnauksen järjestämisen joululoman aikana, kiittelee MuKin C-poikien päävalmentaja Tomi Kaminen.

Linkki turnaussivustoon:

MIT 2012