MuKin C-juniorit Liettuaan kutsuturnaukseen

23.12.2013

MuKin C-pojat osallistuivat elokuussa turnaukseen Virossa (kuva), ja nyt joukkue matkaa Liettuaan.
MuKin C-pojat osallistuivat elokuussa turnaukseen Virossa (kuva), ja nyt joukkue matkaa Liettuaan.

Munkkiniemen Kisapoikien C-juniorit saivat kutsun Arvydas Saboniksen koripallokoulun järjestämään turnaukseen. Pojat hyppäävät bussiin heti joulun jälkeen ja matkaavat kohti Kaunasia. Turnaus antaa pojille tärkeää kovuutta ja pelivirettä tammikuussa alkavaa C-nuorten SM-sarjaa varten.

Syyskaudella mahtavia pelejä pelannut ja selkeästi kehittynyt MuKin C-junioreiden joukkue (00- ja 01-synt.) sai mukavan joululahjan turnauskutsun muodossa. Sikermä kutsuttiin pelaamaan Liettuaan maineikkaan Saboniksen urheilukoulun vieraaksi heidän vuotuiseen joulun ajan kutsuturnaukseen 27. - 29.12. Lähes kaikki joukkueen pelaajat ilmoittivat halukkuutensa osallistua turnaukseen, joten kutsuun vastattiin heti myöntävästi.

C-pojat pääsevät todenteolla mittaamaan taitotasonsa Pohjois-Euroopan huipulla, sillä vastaan astelee turnausisännän lisäksi mm. Trinta Moskovasta sekä Knasiuksen koripallokoulu Klaipedasta. On myös hienoa päästä seuraamaan läheltä lajin asemaa todellisessa koripallomaassa ja yhdessä Euroopan tunnetuimmista koripallokouluista. Matkasta tulee varmasti antoisa kokemus sekä pelaajille että mukaan lähteville valmentajille ja kannustusjoukoille.

Vaikka vastus on kivenkova, niin turnaukseen lähdetään taistelemaan voitosta jokaisessa ottelussa. Poikien henkilökohtainen taitotaso sekä nopeus ja liike hyökkäyksessä ovat ainakin Suomen mittapuussa huippuluokkaa ja niillä pyritään aiheuttamaan päänvaivaa vastustajille myös tässä turnauksessa. Joukkuepuolustuksen toimiessa korin tekeminen MuKia vastaan on myös äärimmäisen vaikeaa. Pituudessa hävitään varmasti, mutta puuttuvat sentit paikataan kovalla taisteluilmeellä ja liikkuvilla jaloilla.

 

Turnauksen ohjelma:

27.12 klo. 10:30 Avangard vs MuKi

27.12 klo. 18:00 MuKi vs BC Kiev

28.12 klo. 09:00 Sabonis vs MuKi

28.12 klo. 17:00 MuKi vs Knasius

29.12 klo. 10:00 Trinta vs MuKi

 

Tuloksia voi seurata myös turnauksen nettisivuilta:

http://www.team97.lt/lang/en

 

Seura toivottaa joukkueelle onnea ja menestystä tulevaan turnaukseen!