Hieno matsi Malmilla

10.2.2014

Tuomo duunasi koreja läheltä ja kaukaa.
Tuomo duunasi koreja läheltä ja kaukaa.
Jan puolusti painttia miehekkäästi.
Jan puolusti painttia miehekkäästi.

Viime sunnuntaina iskivät yhteen HNMKY:n ja MuKin B-juniorijoukkueet. Pojat järjestivät tapahtumasta viihdyttävän ja korkealaatuisen ottelun, jonka lopulta vei nimiinsä kotijoukkue HNMKY pistein 78-64.

MuKi aloitti ottelun aivan järjettömällä heittopelillä. Jokainen heitto näytti uppoavan ja varsinkin Tuomo Antikaisen ranne oli ilmiliekeissä. MuKin ”Isäntä” heitti puoliaikaan mennessä 22 pistettä jäätävän korkeilla heittoprosenteilla ja kasvatti onnistumisillaan MuKin hurmostilaa.

Munkkalaisten harmiksi myös vastustajalta löytyi kaveri, joka piti huolen ettei nuoremmat mukilaiset lähteneet pidemmälle karkumatkalle. Namikan superlahjakas Edon Maxhuni pommitti välillä sellaisia koreja että oksat pois. MuKi kuitenkin taisteli ennakkoluulottomasti ja puoliaikatulos 44–44 osoitti, ettei MuKijengi aikonut päästää suurinta mestarisuosikkia HNMKY:tä helpolla.

Toinen puoliaika alkoi myös tasaisissa merkeissä, mutta pikku hiljaa hurjasti tsempanneet mukilaiset eivät pystyneet vastaamaan isompien namikalaisten fyysiseen peliin ja varsinkin levypallotilanteet kääntyivät kotijoukkueen pelaajille entistä useammin.

Samoin ottelun alkujaksoilla mahtavasti heittäneiden Maxhunin ja Antikaisen välille saatiin eroa. Edon jatkoi hurjaa pommitustaan, kun taas Tuomo joutui erityisvartiointiin, eikä heittopaikkoja hänelle enää syntynyt. Namika karkasi lopulta vääjäämättömästi 78–64 voittoon, mutta joukkue joutui kyllä taistelemaan pisteidensä eteen lähes täydet 40 minuuttia.

MuKi pelasi vahvan ottelun erittäin kovaa joukkuetta vastaan ja aikoo jatkaa samalla meiningillä huomenna tiistaina (11.2.) Munkkiniemen yhteiskoululla klo 19:20, kun Honka saapuu Munkkaan. Ottelun tärkeyden tiedostavat varmasti kummatkin joukkueet ja odotettavissa on kahden yritteliään nipun kiihkeä taisto. Tervetuloa kannustamaan!

 

HNMKY-MuKi ottelutilastot