MuKi palasi hiihtolomalta hyvässä iskussa

2.3.2014

Jocca pelasi Namika 2:sta vastaan lupauksia antavasti.
Jocca pelasi Namika 2:sta vastaan lupauksia antavasti.
Make naulasi kaksi tyylikästä kolkkia pussin pohjalle.
Make naulasi kaksi tyylikästä kolkkia pussin pohjalle.
Miro "Lock Down" Lukangu on yksi sarjan kovimmista puolustajista.
Miro "Lock Down" Lukangu on yksi sarjan kovimmista puolustajista.
Tässä todellinen MuKi-fani!!!
Tässä todellinen MuKi-fani!!!

B-poikien SM-sarja jatkui kolmen viikon ottelutauon jälkeen. Munkkiniemen yhteiskoulussa kohtasivat MuKin 99-pojat ja HNMKY:n samanikäiset pelaajat höystettynä kahdella 98-pojalla. Samat joukkueet pelasivat viime keväänä C-nuorten SM-finaalissa, joka päättyi MuKin eduksi 79-33. Nyt joukkueiden välinen ottelu päättyi munkkalaisten voittoon lähes identtisin numeroin 82-34.

MuKijengi aloitti ottelun erittäin kovalla sykkeellä. Muutaman minuutin pelin jälkeen taululla komeili MuKin 10-0 johto ja vierailijat turvautuivat aikalisään. MuKi jatkoi neuvonpidon jälkeen samalla draivilla ja ensimmäinen neljännes päättyi lukemiin 22-4.

Munkkalaisten puolustus on ollut läpi kauden uskomattoman vahvaa. Joukkue on päästänyt  B-poikien SM-sarjassa vähiten pisteitä ja nyt MuKin pihteihin joutui namikalaiset. Malmin kundit saivat ensimmäisen pelitilannekorin tehtyä ajassa 12:30, sitä ennen pisteet olivat syntyneet vapariviivalta. Mukilaisten työmoraalia puolustuspäässä ei voi kuin ihastella. Periksi ei anneta, ei sitten millään.

MuKin kone ei yskinyt oikeastaan missään vaiheessa ja joukkue rallatteli lopulta selvään voittoon pistein 82-34. Kisapoikien riveistä löytyi monta onnistujaa ja hyville minuuteille pääsivät myös kaverit, jotka ovat esiintyneet enimmäkseen B-poikien alueellisessa 1. divisioonassa. Nämä pelaajat osoittivat myös pystyvänsä pelaamaan SM-sarjassa, mikä osaltaan kertoo joukkueen syvyydestä. Nyt kokoonpanosta puuttuivat sairastelujen takia mm. MuKin pienet vipeltäjät Tuomas Oksa, Aakko Petersen ja Eelis Copeland.

Ensi sunnuntaina tarvitaankin sitten kaikki terveiksi, kun MuKi kohtaa vieraskentällä Tapiolan Hongan. Viimeksi MuKi onnistui kaatamaan espoolaiset juuri ennen hiihtoloman alkua pistein 65-52. Kummatkin joukkueet pyrkivät pääsemään sarjataulukossa neljänneksi ja näin varmistamaan tiensä mitalipeleihin. MuKin varpaat ovat jo työntymässä semifinaalien oven väliin ja voitto Hongasta varmistaisi semifinaalipaikan helsinkiläisille. Mutta kuten urheilussa pidempään mukana olleet tietävät ettei homma ole ohi kunnes lihava lady laulaa...

MuKi-HNMKY 2 ottelutilastot