MuKi II varmisti sarjanousunsa

7.4.2014

MuKi II vetämässä henkeä aikalisällä LePy-ottelun tuoksinnassa.
MuKi II vetämässä henkeä aikalisällä LePy-ottelun tuoksinnassa.

Munkkiniemen Kisapoikien miesten "kakkosjoukkue" nousee ensi vuodeksi III-divisioonaan. Joukkue varmisti nousunsa viime lauantaina, kun MuKi II voitti tiukan puristuksen jälkeen LePy F.U.T:n pistein 52-60.

Viime kaudella kasatun MuKi II:n tavoitteena oli nousta V-divarista sarjaporrasta ylemmäs. Se onnistui heti ensimmäisellä kaudella ja sama tavoite asetettiin joukkueelle tällekin kaudelle. Nousu III-divisioonaan varmistui viime viikonloppuna Leppävaarassa, vaikka joukkueella on vielä pari ottelua pelaamatta.

MuKi II:n tarkoituksena on tarjota tulevaisuudessa seuran omille junioreille edustusjoukkue suhteellisen korkealla sarjatasolla. Nousut ylempiin divisiooniin tulevat jatkossa olemaan huomattavasti vaikeampia, mutta MuKi II ei ole vielä saavuttanut tavoitettaan ja joukkue pyrkii edelleen ylös päin.

Munkkiniemen Kisapojilla on tällä hetkellä monta erittäin lupaavaa vuosina 1999-2001 syntynyttä junioria, joille halutaan tarjota mahdollisuus pelata valtakunnallista aikuissarjaa omassa seurassaan, unohtamatta seuran nuorimpia (03-07) poikia.

MuKi II:n riveissä on kauden aikana pelannut jo 7 kpl vuonna 1999-syntynyttä mukilaista ja ensi kaudella pojat joutuvatkin sitten vielä kovempaan kyytiin. Onnittelut MuKi II:lle sarjanousun johdosta.

 

MuKi II:n sivut

Sarjataulukko