Namika jyräsi MuKin

13.4.2014

Tässä vaiheessa ottelua kaikki oli hyvin, mutta sitten vahvasti pelannut HNMKY vei...
Tässä vaiheessa ottelua kaikki oli hyvin, mutta sitten vahvasti pelannut HNMKY vei...

HNMKY:n B-pojat veivät ensimmäisen välierän nimiinsä näytöstyyliin. Aggressiivisesti puolustaneet namikalaiset käsittelivät hermostuneesti esiintynyttä vastustajaansa surutta ja veivät Malmilla pelatun semifinaalin nimiinsä pistein 90-51. Toinen välierä pelataan tänään sunnuntaina MYK:ssa klo 16:00.

MuKi oli harjoitellut varsin hyvin kuluneella viikolla. Harjoitukset olivat kestoltaan lyhyitä ja teräviä, ja ensi kertaa kauden aikana myös vastustajaa scoutattiin tarkemmin. Tunnelma joukkueessa oli hyvä eikä suorituspaineista ollut tietoakaan. Oliko ylimääräinen vastustajaan keskittyminen joukkueen pelaajille hieman liikaa, sillä poikien otteet ensimmäisessä semifinaalissa olivat todella hermostuneita, eikä joukkue pystynyt toteuttamaan pelisuunnitelmaansa.

HNMKY aisti mahdollisuutensa ja hyökkäsi ilman suurempaa sääliä MuKin kimppuun. Turhaan arkailleet mukilaiset jäivät Namikan paineen alla aseettomiksi ja pallonmenetykset sekä pehmeät valinnat seurasivat toisiaan. MuKi ei uskaltanut hyökätä korin suuntaan erittäin fyysiseti pelanneita namikalaisia vastaan vaan munkkalaisjoukkue tyytyi lähes pelkästään kaukoheittoihin. Heittopeli oli tällä kertaa kuitenkin luvattoman heikkoa ja lopputulos kertookin sitten kaiken.

Ottelun loppua kohden MuKi käytti kaikkia 12 pelaajaansa ja säästeli toipilaina pelanneita avainpelaajiansa toista välierää varten. Toivottavasti jännitys on nyt karissut MuKi-pelaajien jäsenistä ja sunnuntain otteluun pojat lähtevät paremmin valmistautuneina. Ottelu alkaa kuitenkin tilanteesta 0-0, eikä ensimmäisen välierän lopputuloksella ole silloin mitään merkitystä.

B-poikien toinen SM-välierä tänään sunnuntaina klo 16:00 Munkkiniemen yhteiskoulussa, tervetuloa paikalle!

 

HNMKY-MuKi ottelutilastot (pöytäkirjanmukainen lopputulos 90-51, tilastoista puuttuu Tuukka Jaakkolan tekemät viimeiset kaksi pistettä).