MuKi päättää kautensa EYBL:n Superfinaaleissa

22.5.2014


MuKi saavutti viime kauden EYBL:ssa hopeaa. MuKi on ainoa suomalainen poikajoukkue, joka on päässyt mitaleille EYBL:n 1.divisioonassa.
MuKi saavutti viime kauden EYBL:ssa hopeaa. MuKi on ainoa suomalainen poikajoukkue, joka on päässyt mitaleille EYBL:n 1.divisioonassa.

Munkkiniemen Kisapoikien vuonna 1999-syntyneiden joukkue matkaa Venäjälle tulevana viikonloppuna, kun joukkue lähtee taistelemaan mitaleista EYBL:n U15-sarjan 1.divisioonan lopputurnauksessa. MuKi kohtaa puolivälierässä turnauksen isäntäjoukkueen Chekhovskyi Yastrebin ja ottelun voittaja jatkaa välierään. Hävinnyt osapuoli jatkaa alemmassa kaaviossa, mistä on mahdollisuus nousta vielä pronssiotteluun.

Viime vuonna MuKi pelasi myös EYBL:n Superfinaaleissa edeten loppuotteluun saakka. Puolassa pelatun finaalin voitti silloin Virumaa PK, joka on mukana myös tämän vuoden lopputurnauksessa Chekhovissa. MuKin kausi on venynyt pitkälle, mutta joukkue on pyrkinyt pitämään virettä yllä kauden päätavoitteen koittaessa.

MuKin puolivälieräottelu Chekhovskyi Yastrebia vastaan pelataan perjantaina 23.5. klo 13:15 Suomen aikaa. Reaaliaikaista tulospalvelua voi seurata osoitteessa eybl.lv. MuKi pyrkii tiedottamaan pelituloksista mahdollisimman nopeasti, joten MuKin netti- ja facebook-sivustoja kannattaa käydä tarkkailemassa viikonlopun aikana.

EYBL U15 1.div.