MuKin korisripari loppusuoralla

8.6.2014

Jesper (21) otti jengikaverinsa mukaan viimeiseen "huddleen".
Jesper (21) otti jengikaverinsa mukaan viimeiseen "huddleen".
MuKin ja Riminin U15-joukkueet yhteispotretissa.
MuKin ja Riminin U15-joukkueet yhteispotretissa.
Aakko "Puyol" Petersen pyörittelee mimmejä...beachfudiksessa.
Aakko "Puyol" Petersen pyörittelee mimmejä...beachfudiksessa.

MuKin rippikoulua käyvät nuoret viettävät leirin viimeistä päivää Italian Cesenaticossa. Pojat pelasivat vielä perjantai-iltana Rimini Crabseja vastaan ja voittivat pistein 66-52. Tytöt taas pääsivät keventämään kukkaroaan, kun peruuntuneen pelin tilalle ideoitiin ostosretki paikalliseen Hollisterin teinimuotikauppaan...ja tytöt tykkäsivät.

Pojat siis ottivat voiton leirin viimeisessä pelissään, joka toimi samalla MuKin pidetyn laiturin Jesper Grimbergenin jäähyväisotteluna. Fyysinen ”Jese” pelaa aktiivisesti myös golfia ja nyt on aika katsoa mihin pojan rahkeet riittävät golfviheriöillä. Joukkuetoverit kantoivat Jesperin pelin jälkeen kunniatuolissa ulos korishallista, mutta poika palaa kentän laidalle ensi kaudella MuKin kannustusjoukkojen riveissä. MuKi toivottaa Jesperille pitkiä draiveja ja onnistuneita birdie-putteja.

MuKi kiittää EuroCampin suomalaisia ohjaajia Jaakkoa, Tonia ja Huldaa hienosti vedetystä setistä. Homma toimi jouhevasti ja leiriläisille jää leirikeskuksesta paljon positiivisia muistoja.

Suuri kiitos myös Tuija ja Jochum Wilmanille, jotka vastasivat rippikoulun sisällöstä ja opetuksesta. Oppitunnit sekä koripalloharjoitukset kulkivat nätisti käsi kädessä koko viikon ajan ja nuorten mielenkiinto kumpaakin asiaa kohtaan säilyi korkeana läpi reissun.

Nuorilla on matkaa jäljellä vielä viimeinen päivä ja sitten on edessä paluu kotiin. Rippileiri on ollut kaikille erittäin muistorikas kokemus ja leiriläiset palaavat kotiin tyytyväisinä. MuKi harkitseekin vastaavanlaisen koris-/rippileirin järjestämistä myös jatkossakin.