MuKin kesätreenit käyntiin

18.6.2014

MuKin fysiikkavalmentaja Antti Heinonen laittamassa MuKin junnuja juoksemaan.
MuKin fysiikkavalmentaja Antti Heinonen laittamassa MuKin junnuja juoksemaan.

Munkkiniemen Kisapoikien kesäharjoittelu käynnistyi alkuviikosta. Kaikki seuran juniorit aina supermikroista B-junioreihin asti treenaavat yhdessä ja seura keskittää osaamisensa kaikkien mukilaisten hyväksi.

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, joten mukilaiset aikovat ottaa siitä kaiken irti. Seuran junnut harjoittelevatkin koko kesän ulkona ja lataavat samalla akkuja pitkää talvikautta varten. MuKin kesäharjoitusten sisältöön kuuluu mm. nopeus-, kimmoisuus-, liikkuvuus-, kehonhallinta- ja myös henkilökohtaisia lajiharjoitteita, joten nuoret saavat kesän aikana treenata monipuolisesti.

Helsingin kaupunki kunnosti Munkkiniemessä sijaitsevan Palokunnan urheilukentän (Paltsi) ja MuKi on siirtänyt sinne kesäharjoittelunsa. ”Paltsi” on laitettu aivan loistavaan kuntoon, sillä entisen tiilimurskaisen juoksuradan tilalle on levitetty joustava kumirouhepinta ja fudista voi nyt pelata tekonurmella entisen hiekkakentän sijaan. Koripallokenttä ei ole vielä valmistunut, mutta kentän alustaa tasoitetaan parhaillaan eikä mene kauaakaan, kun uutuuttaan hohtava koriskenttä saa kasteen. Myös Malminkartanon jätemäen 426 porrasta tulevat mukilaisille kesän aikana tutuiksi.

Jalkapallon MM-kisojen johdosta myös MuKi on lisännyt harjoitusohjelmaansa jalkapallon. Tiukat fudismatsit toimivat hyvänä jäähdyttelynä fysiikkaharjoittelun päätteeksi. MuKin maalipörssiä johtaa tällä hetkellä 04-syntynyt Leo Nordberg viidellä maalillaan. Lexa saa kiittää vastapuolen maalivahtia Andrei ”Hörps” Makarovia suuresta maalimäärästään.

MuKi kiittää treenikauppa.fi:tä kesäharjoittelun kehittämisen johdosta.Treenit jatkuvat samalla tahdilla vielä juhannuksen jälkeen, kunnes heinäkuun puolella pelaajilla alkaa omatoiminen harjoittelujakso.