Paikallismatsi MuKi 99-00 - Honka tänään MYK:ssa

21.10.2014

Make Rautasalolla on rankka iltapuhde tiedossa.
Make Rautasalolla on rankka iltapuhde tiedossa.

B-poikien SM-sarja jatkuu tänään ottelulla MuKi 99-00 vs. Tapiolan Honka. Ottelu on siirretty tiistai-iltaan EYBL:n johdosta, jota kummatkin seurat pelaavat.

MuKi 99-00 aloitti kautensa ottamalla niukan vierasvoiton Tampereella reilu viikko sitten. Munkkalaiset pystyivät Nääsvillessä vajaamiehisenä ehjään suoritukseen ja toiveissa oli saada miehistö kasaan Honka-peliin, mutta valitettavasti näin ei käynytkään. Ilman muutamaa avainpelaajaansa illan matsiin lähtevä MuKi 99-00 joutuu venymään parhaimpaansa, jotta pisteet jäisivät Munkkiniemeen.

Honka puolestaan oli lähellä voittoa, kun se kohtasi MaSun sarja-avauksessaan. Hyvävireiset espoolaiset mursivat MaSun prässin suhteellisen vaivattomasti ja joukkue pääsi nostelemaan helppoja kuppeja. MaSu tuli kuitenkin lopussa väkisin ohi ja yllätys Tapiolassa jäi näkemättä. Hongalla on kaikki eväät ottaa sarjassa vielä monta kovaa voittoja ja sekoittaa ennakkokaavailuja kevään loppusijoitusten suhteen.

Tervetuloa tänä iltana Munkkiniemen yhteiskouluun seuraamaan MuKi 99-00:n ja Tapiolan Hongan välistä B-poikien SM-sarjaottelua klo 19:20.