KTP piinasi MuKia

25.10.2014

Alun hapuilun jälkeen Tuomo Antikainen sai KTP-pelistä puhtaat paperit.
Alun hapuilun jälkeen Tuomo Antikainen sai KTP-pelistä puhtaat paperit.

Hyvällä itseluottamuksella pelannut KTP teki MuKin aamupäivästä tukalan. Hyvin puolustaneet kotkalaiset saivat MuKin hyökkäyksen yskimään ja ainoastaan kolmannella jaksolla tapahtunut ryhdistäytyminen pelasti helsinkiläiset selkäsaunalta.

Ottelun alku oli kahden kovaa puolustaneen joukkueen taistoa. Koreja tehtiin harvakseltaan, mutta siihen löytyy MuKi-leiristä kaksi selkeää vastausta: hyvin puolustanut vastustaja ja hölmöt pallonmenetykset. Tilastoissa MuKille on merkitty 23 menetystä, mutta oikeasti niitä oli lähemmäs 40. Vierailijoiden heiton- ja syötönvalinnat olivat jotain aivan käsittämätöntä ja puoliaikatauolla olikin madonlukujen aika.

Kolmas neljännes muodostui siis ottelun ratkaisuksi, jonka MuKi vei pistein 5-22 ja ottelu oli käytännössä taputeltu. Tällä jaksolla helsinkiläiset saivat peliinsä hieman tolkkua ja kun puolustuskin piti, lähdettiin viimeiselle jaksolle tilanteesta 28-52.

Loppu oli sitten täydellistä letkuilua ja KTP kavensi loppunumeroiksi ansaitusti 47-63. Toivottavasti tämä peli toimii malliesimerkkinä miten käy kun asenne ja pelivalmius ei ole oikealla tasolla. Jokainen vastustajajoukkue haluaa kaataa MuKin, mutta välillä tuntuu etteivät länsi-helsinkiläiset tätä aina tiedosta.

Jos MuKin pelistä voisi sanoa jotain positiivista niin levypallopeli oli erittäin vahvaa kummankin korin alla.

MuKin pelit jatkuvat ensi sunnuntaina Espoossa Tapiolan Honkaa vastaan. Ottelu pelataan Summahallilla klo 16:00 ja MuKin pojilla on tiedossa hieman kovempi treeniviikko, joten on mielenkiintoista nähdä miten joukkue tähän reagoi.

KTP-MuKi ottelutilastot