BC Kesklinna nujersi väsyneen MuKin

29.11.2014

Edes Pyffe Marttisen vetämä alkuverkka ei saanut poikiin virtaa...vaikka sitä Pyffellä kyllä riittää.
Edes Pyffe Marttisen vetämä alkuverkka ei saanut poikiin virtaa...vaikka sitä Pyffellä kyllä riittää.

MuKin pojat eivät olleet ehtineet palautua energiaa syöneestä aamuottelustaan Chekhovia vastaan ja fyysinen virolaisjoukkue BS Kesklinna käytti tilanteen hyödykseen. Taitavasti pelanneet virolaiset kaatoivat MuKin pistein 57-48 ja jatkavat turnaustaan puhtaalla pelillä.

MuKi aloitti ottelun kuin unten mailla ja aikalisälle pojat kutsuttiin reilun minuutin pelin jälkeen. Urheilulliset virolaiset hyökkäsivät ahnaasti korille ja MuKi oli aina askeleen myöhässä. MuKi pääsi kuitenkin pelaajavaihdosten myötä otteluun mukaan ja puoliajalle siirryttiin vain 2 pistettä Kesklinnaa perässä.

Kolmas jakso olikin sitten Viron poikien näytöstä. Erittän kypsästi ja fiksusti pelaava Kristjan Kullamae pyöritti Kesklinnan peliä niin taidokkaasti, että monella Korisliigassa pelaavalla takamiehelläkin olisi häneltä opittavaa. Eurohopes.com nettisivustolla 17. rankattu Sander Raieste täräytti sellaisen donkin mukilaisten nassukkaan mitä harvemmin 15-vuotiaan näkee tekevän. Neljästä tallinnalaisseurasta kootun ryhmän aloitusviisikko kuuluu lähes kokonaisuudessaan Viron 16-vuotiaiden maajoukkueeseen, joten kovista pojista on kyse. Niin kovista, että MuKi hävisi kolmannen jakson peräti 19-3 ja ottelu oli käytännössä taputeltu.

Huomenna (klo 9:00) MuKi kohtaa viimeisessä ottelussaan West Coast All Stars:in, joka hakee vielä avausvoittoaan EYBL:n I-divisioonassa. Länsi-suomalaiset aloittivat turnauksen hyvin, mutta viimeisin peli CSKA:a vastaan meni hieman penkin alle. Sunnuntai on kuitenkin uusi päivä ja suomalaiset ottavat kunnolla mittaa toisistaan ennen paluutaan kotimaan kamaralle.

 

BC Kesklinna – MuKi ottelutilastot

Ottelukuvia Kesklinna KK