B-poikien kärkikamppailu sunnuntaina Mykissä

6.12.2014

Miro "Lock Down " Lukangu on jälleen pelikunnossa ja valmis puolustamaan vastustajat pimentoon.
Miro "Lock Down " Lukangu on jälleen pelikunnossa ja valmis puolustamaan vastustajat pimentoon.

Kaksi B-poikien SM-sarjassa tähän asti tappioitta esiintynyttä joukkuetta MuKi ja MaSu kohtaavat sunnuntaina 7.12. Munkkiniemen yhteiskoulun parketilla klo 13:20. Myös MuKin toinen B-poikajoukkue MuKi 99-00 pelaa sunnuntaina kotipelin. Joukkue saa vastaansa Wartti Basketin klo 15:20.

MuKi on pelannut sarjassa kaksi ottelua enemmän ja johtaa sarjaa 16 pisteellä. MaSulla on kasassa 12 sarjapistettä ja pitää hallussaan kakkospaikkaa. Vaikka sarja ei ole vielä puolivälissäkään niin sunnuntain ottelulla on jo merkitystä kevään pudotuspelejä ajatellen. Runkosarjan ykkönen varmistaa itselleen kotiedun loppuun asti, joten huomenna pelataan tosissaan.

MuKi saa ensimmäistä kertaa sitten SM-sarjan avausottelun jalkeille täyden kymmenikön, kun alkukauden aikana useasti poissaolleet Miika Heinonen, Jan Gorski ja sormivammasta toipunut Miro Lukangu palaavat pelaavaan kokoonpanoon.

MaSun peli pyörii vahvasti taitavien Waxlaxin (Erik ja Ricky) veljesten ympärillä, mutta pojat saavat myös muilta hyvää taustatukea. Varsinkin puolustuspäässä joukkueesta löytyy useampi duunari, jotka pystyvät panoksellaan vaikuttamaan ottelun kulkuun. MaSu vaihtelee puolustusmuotojaan toistuvasti, joten mukilaisten tulee olla hereillä.

MuKi 99-00 kohtaa päivän toisessa ottelussa Wartti Basketin, joka reilu viikko sitten kärsi murskatappion MuKille. Nyt on kuitenkin uusi peli ja Wartti voitti edellisessä ottelussaan KTP:n, jonka ansiosta poikien itseluottamus on varmasti noussut.

Nuoremmat mukilaiset ovat harjoitelleet viikon aikan hieman enemmän yhdessä, joten parempaa peliä on odotettavissa. Kaksi ensimmäistä peliään voittanut MuKi 99-00 on sen jälkeen hävinnyt neljä peliä putkeen, joten nyt olisi sauma palata voittojen tielle.

B-poikien pelien jälkeen MYK:ssa pelataan vielä C-poikien alueellisen SM-karsinnan viimeinen ottelu, jossa kohtaavat MuKi ja Tapiolan Honka Mänty. Ottelu alkaa klo 17:15. Tervetuloa Mykkiin seuraamaan laadukasta juniorikoripalloa vaikka koko päiväksi!

 

7.12. klo 13:20 BSM MuKi - MaSu MYK
7.12. klo 15:20 BSM MuKi 99-00 - Wartti MYK
7.12. klo 17:15 C-poj. MuKi - Honka Mänty MYK