Trillereitä Munkassa

8.12.2014

Miika Heinonen pussittamassa kahta pistettä.
Miika Heinonen pussittamassa kahta pistettä.

Kummatkin Munkkiniemessä sunnuntaina pelatut B-pokien SM-ottelut ratkesivat vasta jatkoaikojen jälkeen. Kotiseuran kannalta ottelut päättyivät huonosti, sillä MaSu voitti ansaistusti MuKin pistein 70-72 ja MuKi 99-00 hätäili voiton Wartille lukemin 72-77.

MuKi kohtasi MaSun sarjan kärkikamppailussa, jonka voittoa MaSu selvästi enemmän himoitsi. MuKin peliä kuvasivat sanat haluton, vaisu ja hengetön, kun taas vastustaja teki vahvasti töitä varsinkin puolustuspäässä. Hyökkäyksessäkin MaSulta löytyi uusia ratkaisijoita, kun Michael Besselink ja varsinkin Konsta Konttinen heittivät rohkeasti.

MuKin pelistä puuttui into ja liike täysin, mikä jäi jälkikäteen hieman ihmetyttämään. Lopputulos toimi munkkalaisille kuitenkin ansaittuna näpäytyksenä ja tulevaisuus näyttää menikö viesti perille?

Päivä jatkui toisella jännitysnäytelmällä, kun nuorempi Kisapoikien joukkue kohtasi Wartin. MuKi 99-00 pelasikin pitkästä aikaa suhteellisen hyvin ja oli jo kiinni voitossa, mutta varsinaisen peliajan viime hetkillä joukkue otti turhan nopeita ratkaisuja johtoasemassa ja Wartti kuittasi MuKi 99-00:n hätäilyt koreilla.

Jatkoajalla Wartti jatkoi siitä mihin aiemmin lopetti eivätkä mukilaiset enää toipuneet menetetystä otteesta.

Ensi sunnuntaina MuKin B-poikajoukkueet pelaavat keskinäisen ottelun klo 13:20 MYK:ssa. Tervetuloa paikalle.

 

MuKi - MaSu ottelutilastot

MuKi 99-00 - Wartti ottelitilastot