MuKi 99-00 joulutauolle helpottava voitto plakkarissaan

22.12.2014

Markus Rajala heitti tarkasti Honkaa vastaan.
Markus Rajala heitti tarkasti Honkaa vastaan.
Christian Backa pelasi Pyrintöä vastaan kauden parhaan pelinsä.
Christian Backa pelasi Pyrintöä vastaan kauden parhaan pelinsä.

Viikonlopun peleissä erittäin vajaamiehisenä pelannut MuKi 99-00 pystyi katkaisemaan tappioputkensa oikealla hetkellä ja siirtyy joulutauolle paremmilla fiiliksillä. Sunnuntaina helsinkiläiset voittivat Pyrinnön pistein 68 - 40.

MuKi 99-00 sai 15 pelaajan ryhmästä paikalle lauantain Honka-peliin 8 pelaajaa ja sunnuntain kotiotteluun vain 7 pelimiestä. Osa joukkueen pelaajista on loukkaantuneina/sairaina ja osa oli jo aloittanut joulunajan lomamatkansa.

Lauantai-illan Honka-ottelu alkoi erittäin mukavasti. Pikku-MuKi levitti peliään ja vikkeläkinttuinen Markus Rautasalo puhkoi puolusta taitavasti löytäen ympäriltään vapaita pelimiehiä. Varsinkin tarkkakätinen Markus Rajala onnistuttiin pelaamaan useasti vapaaksi ja poika naulasi kaikki heittonsa sisään 1. puoliajan aikana, joka päättyi tasatilanteeseen 39-39.

Tauon jälkeen Honka nosti intensiteettiään ja kovensi otteitaan, johon MuKi 99-00 ei pystynyt enää vastaamaan. Bensa loppui ymmärrettävästi MuKin tankista ja Honka pääsi lopussa lyömään taululle isohkon piste-eron (88-65). MuKi yritti lopussa säästellä poikia seuraavan päivän Pyrintö-ottelua varten, kun tiedossa oli myös Honka-pelissä hyvin pelanneen Pyry Kanervan poissaolo sunnuntain matsista.

Sunnuntaina kokoonpanossa siis vain 7 pelaajaa, joista paikalla ainoastaan yksi ns. pallonkäsittelijä (M. Rautasalo). MuKi-leirissä odotettiin vastustajalta kovaa kokokentänprässiä, kun "back up pointti" ei ollut Pirkkolassa ja edellisillan ottelu painoi vielä mukilaisten jaloissa. Onneksi suuremmalta paineelta vältyttiin ja MuKi 99-00 sai pelattua pitkästä aikaa tasapainoisen pelin, jossa onnistumisia saatiin niin isoilta kuin pieniltäkin pelimiehiltä. 

MuKi 99-00:n pitkät pojat Christian Backa, Eetu Lähdetniemi ja Lauri Laaksonen onnistuivat kaikki hienosti ja samanlaista peliä heiltä toivotaan myös vuodenvaihteen jälkeen kun pelit tammikuussa jatkuvat. Ilahduttavaa oli myös Daniel "Diego" Sarasen onnistumiset kummassakin kenttäpäädyssä ja Roope Karhusen kaksi heitontorjuntaa.

 

Honka - MuKi 99-00 ottelutilastot

MuKi 99-00 - Pyrintö ottelutilastot