Tytöillä kaksi kantoa kaskessa: Honka ja Pyrintö

20.1.2015

Tällä valmistautumisella Pyrintö kaatui SM-karsinnassa. Samanlaista tsemppiä tarvitaan tällä viikolla kahdessa ottelussa.
Tällä valmistautumisella Pyrintö kaatui SM-karsinnassa. Samanlaista tsemppiä tarvitaan tällä viikolla kahdessa ottelussa.

MuKin B-tyttöjen kausi jatkuu tällä viikolla kahdella kotiottelulla. Keskiviikkona kantona kaskessa on Tapiolan Honka ja sunnuntaina vastaan tulee munkkalaisten kanssa tasapisteissä oleva Tampereen Pyrintö.

Edellisessä kohtaamisessa kaksi kuukautta sitten munkkalaiset haastoivat Hongan lähes ottelun puoliväliin asti, mutta tapiolalaisten kiristäessä kierroksia putosivat mustapaidat kyydistä. Keskiviikkoiltana haaste on jälleen massiivinen, sillä Honka on edennyt sarjassa voitosta voittoon. Maajoukkuepelaajia vilisevällä vierasjoukkueella on laatua kaikille pelipaikoille ja joukkue hengittää vahvalla itseluottamuksella.

– Hongan kaataminen onnistuu vain nappisuorituksella. Suomen mahtavin koripalloseura pystyy ammentamaan juniorimyllystään aina valtakunnan kärkeen sijoittuvia joukkueita. Valmennus on maan parasta, joten menestys on vuodesta toiseen taattua, MuKin päävalmentaja Napru Kolehmainen suitsuttaa naapurikaupungin suurseuraa.

Sunnuntaina vastaan tuleva Tampereen Pyrintö on munkkalaisille tuttu SM-karsinnasta, mutta sarjassa joukkueet eivät ole vielä kohdanneet. Hongan ja Helmi KaPon takana kahdesta muusta mitalipelipaikasta MuKin, Huiman ja Jymyn kanssa tiukasti taisteleva manselaisryhmä jäi viime viikonloppuna kotisalissaan rumasti Jymyn jalkoihin.  

– Jymy tylytti meitä ja Pyrintöä viikon välein. Tamperelaiset saapuvat Munkkiniemeen varmasti ärsytettyinä ja kiukkuisina, Kolehmainen arvelee. – Turha sanoakaan, että ottelu on erittäin tärkeä kummallekin joukkueelle. 

MuKi – Honka keskiviikkona 21.1. klo 17.20 Munkkiniemen yhteiskoulu

MuKi – Pyrintö sunnuntaina 25.1. klo 13.20 Munkkiniemen yhteiskoulu