Tytöille murskavoitto hurmioituneella joukkuepelillä

8.2.2015

Yasmine Blomfelt tuuttasi joukkuetovereidensa avustuksella huikeat 27 pistettä.
Yasmine Blomfelt tuuttasi joukkuetovereidensa avustuksella huikeat 27 pistettä.

Kisapoikien B-tytöt pelasivat tänään Espoonlahdessa EBT:tä vastaan kauden parhaan pelinsä. Hurmiossa pelanneet munkkiniemeläiset murskasivat epäkiitolliseen asemaan joutuneet emäntänsä lukemin 31–91.

Heti ensisekunneista lähtien munkkalaisten otteista paistoi vahva halu näyttää, että joukkue osaa pelata vauhdikasta koripalloa ja on halutessaan valmis vuodattamaan sangollisen hikipisaroita sarjapisteiden eteen.

Mustapaidat esiintyivät tänään Espoonlahdessa Joukkueena isolla alkukirjaimella. Palloa kierrätettiin maltillisesti ja ajatuksella, kunnes iskun paikka löytyi. Heitot sujahtelivat hyvällä prosentilla sisään ja murtautumisissa oli järkeä ja päättäväisyyttä. Kun puolustuskin oli betonia, voi jokainen mukilainen painaa tänä iltana päänsä tyynyyn hyvillä mielin.

– Tänään nähtiin meiltä kauden parasta keskittymistä. Kaikki toimi erinomaisesti. Kun tällainen esitys saadaan siirrettyä vielä tiukkoihin peleihin, on kaikki mahdollista, MuKin päävalmentaja Napru Kolehmainen suitsutti joukkuettaan.

Helsinkiläisten harmiksi päivän muissa otteluissa Huima kukisti Hongan ja Jymy Helmi KaPon. Vielä aamulla suorana mitalipeleihin kulkenut Munkkiniemen puistotie sai pari yllättävää mutkaa. Pelejä on kuitenkin vielä jäljellä. Jos hyvä vire tarttui mustapaitoihin pysyvästi, ei Äänekoskella ja Orimattilassa kannata vielä mitalipelikahveja keitellä.

Ottelutilastot