Tytöt kahdesti Tampereelle

21.2.2015

Saga Martin onnistui hyvin marraskuun kotipelissä RaPya vastaan.
Saga Martin onnistui hyvin marraskuun kotipelissä RaPya vastaan.

Maisemat Helsingin ja Tampereen välillä tulevat MuKin B-tytöille seuraavan viikon aikana tutuiksi. Huomenna Tammelan koululla Munkkiniemen kreivittäriä emännöi Raholan Pyrkivä ja viikon päästä kaupungin ykkösnippu Pyrintö.

Ennakkoon ajatellen huomisen peli sarjajumboksi valahtanutta Raholan Pyrkivää vastaan on munkkalaisille pelkkä suupala mustaamakkaraa. Takana on pari viikkoa sitten loistavalla joukkuepelillä otettu murskavoitto EBT:stä ja viikon huili treeneistä, joten joukkueen luulisi suuntaavaan vatsa kurnien kohti Tammelan torin höyryäviä makkarakojuja.

Koripallo on kuitenkin pyöreä ja yhtään ottelua ei voiteta ilman hikipisaroiden vuodatusta. Vaikka paperilla mustapaidat ovat selkeästi Raholaa vahvempia, jaetaan pisteet vasta 40 minuutin uurastuksen jälkeen. Mukilaisten on syytä olla hereillä esimerkiksi sarjan pistekuningattaren, 14 pisteen keskiarvolla pelaavan Oona Viitalan kanssa. 

Viikon päästä sunnuntaina munkkalaisten kantin pistää koetukselle Pirkanmaan ykkösjengi Pyrintö, jolla on edelleen seitinohuet saumat play off -peleihin. Manselaiset puhkuvat varmasti revanssihalua, sillä joukkue on hävinnyt munkkalaisille tällä kaudella jo kaksi kertaa.  

Sarjassa viidentenä olevalla MuKilla on edelleen hyvät mahdollisuudet neljän joukkoon ja mitalipeleihin. Tavoite ei kuitenkaan kestä enää yhtään takaiskua. Munkkalaisten on edettävä nyt kärsivällisesti jakso ja ottelu kerrallaan kohti unelmaansa.

Raholan Pyrkivä – Munkkiniemen Kisapojat 22.2. klo 14 Tammelan koulu  
Tampereen Pyrintö – Munkkiniemen Kisapojat 1.3. klo 16 Tammelan koulu