MuKille runkosarjan voitto – MuKi 99-00:n SM-kausi päätökseen

18.3.2015

Mark Negruti linkosi kaksi kolkkia pussin pohjalle.
Mark Negruti linkosi kaksi kolkkia pussin pohjalle.
Jan Gorski oli vahva korin alla. (Kuvat: Timo Rajala)
Jan Gorski oli vahva korin alla. (Kuvat: Timo Rajala)

B-poikien SM-runkosarja on munkkalaisten osalta ohi. Runkosarjan viimeisellä kierroksella MuKi näytti nuoremmilleen kaapin paikan ja korjasi potin numeroin 106-42. MuKi varmisti voitollaan runkosarjan piikkipaikan ja kotiedun pudotuspeleihin.

Leppoisissa merkeissä pelattu Kisapoikien keskinäinen ottelu ei tule jäämään historiankirjoihin suurena spektaakkelina. Peliminuutit jakaantuivat pelaajien kesken tasaisesti ja paras puristus oli jäänyt päivällä aiemmin pelattuihin Koululiikuntaliiton otteluihin.

Ottelun parasta antia olivat MuKi 99-00:n laiturin Mark Negrutin kaksi onnistunutta 3p-heittoa ja MuKin sentterin Jan Gorskin vahva korinaluspelaaminen.

Länsi-helsinkiläisten osalta runkosarja on nyt siis pelattu ja MuKin vastustaja SM-välierässä ratkeaa ensi sunnuntain otteluissa. Munkkiniemessä 11.4. alkaviin välieriin on tarjolla joko HNMKY tai Wartti Basket. Nuorempien mukilaisten kausi jatkuu joidenkin poikien osalta vielä EYBL:ssä ja alueen otteluissa.

Tulevana viikonloppuna MuKi lähettää sekajoukkueen Rakvereen, missä pojat kohtaavat kahdesti Virumaa PK:n (EST) ja Jelgavan (LAT).

 

MuKi – MuKi 99-00 ottelutilastot