Turnausvoitto ratkeaa huomenna

21.3.2015

Pojat tsemppaavat hyvin Rakveressa.
Pojat tsemppaavat hyvin Rakveressa.

MuKin B-pojilla on huomenna hieno mahdollisuus tuoda ”poika” kotiin Rakveresta, kun viimeisessä pelissä munkkalaiset kohtaavat Jelgavan. Voitolla MuKi ottaa turnauksen ykköspaikan, joten pojilla on kaikki omissa käsissään.

Lauantai alkoi ottelulla Jelgavaa vastaan. Isokokoiset latvialaiset luottivat liikkuvaan 3-2 paikkapuolustukseen ja MuKilla oli eiliseen vaikeuksia osua kauempaa. Suomalaiset kuitenkin roikkuivat koko ajan iskuetäisyydellä, eivätkä pienellä rotaatiolla pelanneet latvialaiset päässeet karkumatkalle.

Toisella puoliajalla MuKin laajempi materiaali rupesi tuottamaan tulosta ja vastustajan ote herpaantui. Jarno Oksanen paransi otteitaan ja ajeli tauon jälkeen high postista vauhdikkaasti korille. Myös viivan takaa saatiin vihdoin onnistumisa ja MuKi siirtyi lopullisesti kuskin paikalle. Lopulta MuKi-voitto kirjattiin lukemiin 58-52.

Iltapäivällä vastaan asteli ärsytetty VPK, joka eilen taipui MuKille 9 pisteellä. Tänään virolaiset maksoivat potut pottuina ja löivät hyvin taistelleet mukilaiset 67-60. VPK heitti todella tarkasti läpi ottelun, kun taas MuKi tuhri hurjan määrän vapaaheittoja. Kovien pelien intensiteetti alkoi myös näkyä poikien otteissa, ja lopussa bensatankin pohjallakin oli vain tippoja.

Huomenna on taas uusi päivä ja joukkue saa palautua lauantain peleistä rauhassa. MuKilla on hyvät saumat hoitaa voitto sunnuntaina kotiin ja juoda laivalla kannusta limpparia.

MuKi-Jelgava 58-52
MuKin pisteitä: Tuukka Jaakkola 15, Jarno Oksanen 12, Robin Åvist 12.

VPK-MuKi 67-60
MuKin pisteitä odotellaan...