A-pojat puhtaalla pelillä seuraavalle kierrokselle

31.8.2015

Voitokas A-poikajoukkue pidetyn Jan Gorskin ympärillä. Jan pelasi MuKissa neljä vuotta ja palaa nyt kotimaahansa isänsä muuttuneiden työkuvioiden johdosta.
Voitokas A-poikajoukkue pidetyn Jan Gorskin ympärillä. Jan pelasi MuKissa neljä vuotta ja palaa nyt kotimaahansa isänsä muuttuneiden työkuvioiden johdosta.

MuKin A-poikajoukkue voitti kaikki neljä peliään viime viikonlopun 1. SM-karsinnoissa. Joukkue jatkaa SM-sarjapaikan tavoittelua kuukauden kuluttua kun vuorossa on toiset ja ratkaisevat SM-karsinnat.

Munkkalaisten A-poikajoukkue pelasi yllättävän hienosti viikonlopun aikana, vaikka valmistautuminen karsintoihin oli kaikkea muuta kuin optimaalinen. Puolet joukkueen pelaajista poti flunssaa ennen karsintoja tai niiden aikana, jonka johdosta MuKi joutui käyttämään myös useampaa B-poikaa karsintapeleissä.

Tuttu pelitapa ikäluokkien välillä mahdollisti kuitenkin varsin ehjän pelaamisen ja MuKi pystyi voittamaan kaikki neljä karsintaotteluaan. Joukkueen riveistä nousi viikonlopun aikana monta onnistujaa ja varsinkin B-pojat osoittivat rohkeutta pelatessaan jopa kolme vuotta vanhempia vastustajiaan vastaan.

Syyskuun lopussa pelattavat toiset SM-karsinnat tulevat olemaan MuKille haasteelliset. Joukkue menetti maajoukkuesentterinsä HBA:han ja nyt loistavan alkukauden pelannut puolalainen korialusjätti Jan Gorski palaa kotimaahansa Puolaan. Korin alle tulee jäämään aikamoinen tyhjiö, mutta toisaalta pojat ovat lähes aina pystyneet venymään, joten luotetaan siihen.

A-poikien 1. SM-karsinnat