Maksuttomat MuKin järjestämät aikuisten kuntokoristreenit Munkkivuoressa 22.9. ja 29.9.

16.9.2015


Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää maksuttomat kuntokoristreenit kahtena tulevana tiistaina 22.9. ja 29.9. Helsingin ranskalais-suomalaisella koululla.

Harjoitukset järjestetään seuraaville ryhmille:

Naisten ryhmä klo 19-20 (Ryhmä täynnä)
Naisten ja miesten yhteisryhmä klo 20-21 (Ryhmä täynnä)

Tavoitteena antaa mahdollisuus testata olisiko kuntokoris juuri sinun törkeän hauska uusi harrastuksesi.

Samalla kokeillaan onko toiminnalle kysyntää alueella ja sopiiko sali kyseiseen tarkoitukseen. Sali ei nimittäin ole kovin iso ja siksi tällainen testi nyt toteutetaan.

Otamme maksimissaan 16 pelaaja per ryhmä tästä syystä näihin kokeilutreeneihin.

Jos osallistujia riittää ja tila todetaan hyväksi, niin tarkoitus jatkaa samalla ajalla lokakuusta eteenpäin maksullista toimintaa kerran viikossa samalla ajankohdalla.

Maksuttomiin kahteen treenikertaan osallistujilla on tällöin etuoikeus halutessaan ilmoittautua jatkoon mukaan.

Paikkana toimi Ranskalaisen koulun pikkusali Munkkivuoressa osoitteessa Raumantie 4, 00350 Helsinki.

Harjoitukset pidetään tiistaisin 22.9. ja 29.9.

Valmentajana toimii Mikko Mäntylä, jolla on yli 25 kokemus korisryhmien ohjaamisesta. Parhaillaan Mikon valmentamissa aikuisten kuntokorisryhmissä on yli 200 pelaajaa.

Harjoituksissa saat lainaksi koripallon, jos ei sinulla omaa ole. Eli tarvitset mukaan vain sisäliikuntavarustuksen ja myönteistä meininkiä. Osallistujia ei ole seuran puolesta vakuutettu ja sen vuoksi kannattaa tarkistaa oma vakuutusturva kuntoon.

Mukaan mahtuvat näihin maksuttomiin treeneihin molempiin ryhmiin 16 ensimmäistä alla olevan kaavakkeen kautta ilmoittautunutta. Mikäli mahdut mukaan saat maksuttomat treenit siis molempina treenipäivinä.

 

Huom! Molemmat ryhmät nyt täynnä. Sunnuntai iltaan klo 23 mennessä yhteisryhmään ilmoittautuneet mahtuivat kaikki mukaan ja naisten ryhmään klo 16 mennessä.

 

Jos mitä tahansa kysymyksiä syntyy aiheesta, niin ole yhteydessä ryhmän valmentajaan Mikko Mäntylään puh 045 312 6644 tai mikko.mantyla@iki.fi