Vanhempi-lapsi koripalloa tarjolla Munkkivuoressa tiistai-iltaisin - maksuton kokeilukerta

5.10.2015


2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille vanhempi-lapsi korista tarjolla nyt tiistai-iltaisin Munkkivuoressa. Tule maksutta testaamaan toimintaa.

Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää 2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmille vanhempi-lapsi koripalloa tiistai-iltaisin. 

 

Treenipaikka:

Harjoitussalina toimii Ranskalaisen koulun pikkusali Munkkivuoressa osoitteessa Raumantie 4, 00350 Helsinki.

 

Vanhempi-lapsi koripallon ryhmä:

klo 18-19

 

Ryhmässä tällä hetkellä vielä paikkoja jäljellä. 

 

Treenipäivät:

Harjoitukset pidetään syyskaudella tiistaisin 6.10., 20.10., 27.10., 3.11., 10.11., 17.11., 24.11. ja 8.12.

 

HInta:

Syyskauden hinta on 80 euroa ja alkuun voit käydä maksutta testaamassa toimintaa yhden kerran maksutta ja sitoumuksetta.

Kokeilukerralla saa koripallon lainaksi ja 80 euron syyskauden maksuun sisältyy lapsille oma koripallo.

 

 

Ilmoittautuminen:

Lähetä meiliä osoitteeseen mikko.mantyla@iki.fi ja kerro kumpaan vanhempi-lapsikoriksen ryhmään ilmoittaudut. Meiliin lapsen nimi ja ikä.

Jos mitä tahansa kysymyksiä, niin voit myös soittaa puh 045 312 6644

 

Kannattaa ilmoittautua samantien, sillä ryhmät todennäköisesti menevät täyteen nopeasti.

 

 

Alla lisätietoa vanhempi-lapsi koripallotoiminnasta.

MuKin vanhempi-lapsi koriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempi-lapsi koripalloryhmät on tarkoitettu lähtökohtaisesti 3-5-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Alle kolmevuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle.

Ryhmien vetäjänä toimii lasten liikunnan ammattilainen Mikko Mäntylä, jolla on yli 25 vuoden kokemus eri ikäisten kanssa toimimisesta ja tällä hetkellä vetää kahta yhteensä 50 lapsen ja heidän vanhempansa ryhmää.

Vanhempi-lapsikoriksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan toimintaa. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa haluamallaan rasitustasolla. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Lapsia tai aikuisia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli vakuutusturva kannattaa tarkistaa kuntoon.