MuKille oppitunti kovuudesta

17.10.2015

Pussihukat oli tyly isäntä ottelun pehmeästi aloittanutta munkkalaisjoukkuetta vastaan. Matsin lopputulos ratkesi käytännössä jo ensimmäisen neljänneksen aikana, kun MuKin pelissä ei ollut juonen häivääkään ja vantaalaiset tulivat tilanteisiin täysin eri intensiteetillä mitä vierasjoukkueelta nähtiin. PuHulle ansaittu voitto pistein 100-69.

MuKi oli saanut riveihinsä syyslomalta palanneen Tuomo Antikaisen ja HyPosta rinnakkaislisenssillä pelaavan Alen Kuranin. Tuomo ehti pelata reilut kolme minuuttia kunnes vastustajan kyynärpää avasi tahattomasti Tuomon silmäkulman neljän tikin veroisesti ja pojan peli oli ohi. Tilalle tullut Miro Lukangu loukkasi puolestaan kylkensä eikä pystynyt jatkamaan ottelua muutaman minuutin pelaamisen jälkeen.

Loukkaantumisilla ei kuitenkaan ollut suurempaa syytä vierailijoiden esitykseen, sillä niin huonosti joukkue ei ole koskaan esiintynyt parketilla. Vaikka pelimiehiä on kokoonpanosta aiemminkin puuttunut, on jengi kuitenkin aina tsempannut. PuHua vastaan MuKi oli pehmeä, arka ja jopa haluton taistelemaan voitosta. Hukat veivät Kisapojilta pallot käsistä ja lähes kaikki 1 vs. 1-tilanteet hävittiin. Munkkalaisten valmennusstaffi ei muista milloin varsin kovasta puolustuksesta tunnettua joukkuetta vastaan on tehty 100 pistettä, nyt kyllä muistaa.

Kotijoukkue nautti pelaamisesta ja jokainen pelaaja antoi kaikkensa joka tilanteessa, samaa ei voi sanoa mukilaisista. Pallo ei liikkunut totutulla tavalla, eikä korillekaan pyritty kuten sinne normaalisti on tapana mennä. Pallojakin menettiin tilanteissa, joissa niitä harvemmin näkee menetettävän.

PuHun kaverit vetäisivät MuKin poikia siis ympäri korvia ja ihan oikeutetusti. Toivottavasti tämä toimi herätyksenä nuorille munkkalaisille mitä on tulossa jos pelivalmius ja tilannekovuus eivät ole jatkossa sillä tasolla millä pitäisi.

 

PuHu – MuKi ottelutilasto