Minipoikien vuoro lähteä reissuun

30.10.2015

MuKin 04-pojat pääsevät reissuun.
MuKin 04-pojat pääsevät reissuun.

Viime viikonloppuna MuKin 00-pojat pelasivat Unkarissa ja 01-pojat Liettuassa. Nyt matkaan lähtevät MuKin 04-pojat, jotka suuntaavat Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Minipojat aloittavat BBBL-sarjan ottelunsa perjantaina.

MuKi on jo pitkään lähettänyt joukkueitaan ulkomaille hakemaan kokemusta ja kovuutta kansainvälisistä peleistä. Seuran 99-pojat ovat pelanneet lähes sata kv-ottelua viime vuosien aikana ja 04-pojatkin aloittivat reissaamisen jo viime keväänä, kun joukkue matkusti kutsuturnaukseen Moskovaan.

Nyt nollaneloset lentävät Riikaan, missä pelataan BBBL-liigan avausturnaus kyseisessä ikäluokassa. Sarjana BBBL on kuin EYBL, mutta vain nuoremmille pelaajille. Osallistuvia joukkueita on EYBL:n tapaan Baltiasta ja Venäjältä, joten kovia pelejä on pienille mukilaisille tiedossa.

MuKi pelaa viikonlopun aikana viisi ottelua U12-sarjassa ja vastustajat tulevat tällä kertaa Latviasta, Liettuasta ja Venäjältä. Liigan nettisivut löytyvät osoitteesta bbbl.info ja sieltä saa mukavasti tietoa poikiemme otteista.​

Go MuKi Go!