Viikonloppuna nuorten SM-sarjapelejä Munkassa

6.11.2015

Hyviä junnupelejä tiedossa tänä viikonloppuna MYK:ssa.
Hyviä junnupelejä tiedossa tänä viikonloppuna MYK:ssa.

MuKin A- ja B-pojat pelaavat viikonloppuna SM-kotiottelunsa Munkkiniemen yhteiskoululla. Tarjolla on siis tasokasta juniorikorista niin lauantaina kuin sunnuntainakin.

Kisapoikien A-juniorit toivottavat satamakaupungin joukkueen KTP:n tervetulleeksi Munkkaan. Kummallakin ryhmällä on kokoonpano elänyt sarjan alkukierroksilla, mutta jos KTP saisi ykkösnippunsa lauantaina Helsinkiin, niin yhteiskoululla nähtäisiin erittäin tasokas vierasjoukkue. Tasoa KTP:ltä kyllä riittää muutenkin ja tiedossa on varmasti fyysinen ottelu.

Muutama KTP:n A-poika pelaa seuransa edustusjoukkueessa korisliigaa ja KTP:llä on joukkue myös miesten 1 B-divisioonassa, joten nuorilla kotkalaisilla riittää pelitapahtumia. Mielenkiinnolla odotetaan millä kokoonpanolla kotkalaiset saapuvat huomenna MuKin vieraaksi klo 12:20 alkavaan otteluun.

Sunnuntaina pelataan B-poikien SM-sarjaa ja MYK:ssa olisi tarjolla "doubleheader", kun ensin MuKi 00 kohtaa vahvistuneen HNMKY:n klo 13:20  ja heti perään MuKi 01 vääntää Wartti Basketia vastaan klo 15:20. 

Isänpäivän kunniaksi MuKi tarjoaa kaikille isille ilmaiset kahvit sunnuntain otteluissa. Tervetuloa Munkkiniemen yhteiskoululle seuraamaan laatukorista.