00:t selkeään voittoon, 01:lle tappio hyvän taistelun jälkeen

22.11.2015


MuKin B-pojat vetivät tuplakierroksen sunnuntaina MYK:ssa. Vanhemmat B-junnut hoitelivat HoNsU:n pistein 98-47 ja nuoremmat B-pojat kärsivät tappion KTP:lle lukemin 67-87. MYK:ssa oli mukavasti yleisöä paikalla ja grillimakkaratkin loppuivat kesken.

Vain 7:llä pelaajalla Jyväskylästä Munkkaan saapunut HoNsU ei pysynyt kotijoukkueen vauhdissa mukana ja MuKi kasvatti piste-eoa tasaisesti kohti päätössummeria. MuKi käytti kaikkia 12 pelaajansa suht. tasaisesti ja jokainen mukilainen pääsi heiluttamaan sukkaa.

Nuoremmat mukilaiset kohtasivat puolestaan Kymenlaakson kunkut, kun KTP matkasi MuKi 01:n vieraaksi. Kotijoukkue oli vielä ensimmäisen jakson taitavien vierailijoiden kyydissä mukana, mutta ottelun edetessä kotkalaiset kasvattivat johtoasemansa toiselle kymmenluvulle. Nollaykköset pelasivat kuitenkin hyvällä ilmeellä eivätkä heittäneet pyyhettä kehään, kun vierailla oli saumat lyödä taululle suuremmat numerot.

Nyt B-junnut saavat vetää hieman henkeä, sillä seuraavat B-poikien SM-pelit pelataan kahden viikon päästä itsenäisyyspäivä 6.12. MuKi 00 kohtaa silloin Martsarissa PuHun ja MuKi 01 hyppää bussiin kääntäen nokan kohti HoNsU:n kotikenttää - Säynätsalon kuntotaloa.

Sunnuntai-iltana pelattiin myös Munkkiniemen herruudesta, kun MuKin ja ToPon ”edarit” (KaHe) kohtasivat miesten II-divisioonassa. Pienen jännitteen aisti joukkueiden otteissa, sillä miestä otettiin alusta alkaen ja loppuun asti aika surutta. MuKi II sai kuitenkin tiukan puolustuksen lisäksi pelivälineen useammin koriin kuin KaHe ja Kisapojat nappasi kauniin kaupunginosamme korisherruuden toistaiseksi haltuunsa pistein 69-38.​

BSM: MuKi 00 - HoNsU ottelutilastot
BSM: MuKi 01 - ​KTP ottelutilastot