MuKi II miesten kakkosdivarin voittajaksi

21.3.2016

Jussi Rautiainen karisti kovilla kolmosillaan Keravan lopulta kyydistä.
Jussi Rautiainen karisti kovilla kolmosillaan Keravan lopulta kyydistä.
Kalle "Holmeri" Holmbergin vasuri puhuu.
Kalle "Holmeri" Holmbergin vasuri puhuu.

Munkkiniemen Kisapoikien miesten ”kakkosjoukkue” löi Keravan Kori-80:n sarjan päättäneessä kärkikamppailussa pistein 74-55. Seuraavaksi munkkalaisilla on edessään nousukarsinnat M1B-divisioonaan, jotka pelataan Jyväskylässä 2.-3.4.

MuKi II päätti eteläisen alueen miesten II-divisioonan runkosarjan hienoon voittoon. Tasapisteissä MuKin kanssa ollut Keravan Kori-80 kaatui fyysisen taiston jälkeen lukemin 74-55 ja sarjan ykköspaikka lopulta yritteliäälle munkkalaisjoukkueelle. Joukkueen tavaramerkiksi muodostunut vahva joukkuepuolustus ei pettänyt sunnuntainakaan ja MuKijengi valmistautuu kahden viikon päästä pelattaviin nousukarsintoihin hyvillä mielin.

Noususta M1B-divariin taistelevat MuKin ohella myös Keravan Kori-80, BC Sisu Porista ja turnauksen järjestävä Jyväskylän Weikot. Välieräparitkin arvottiin ja MuKi II saa vastaansa juuri isäntäjoukkue JyWen. Semifinaalinsa selvittäneet joukkueet kohtaavat nousukarsintojen loppuottelussa, jonka voittajalle taataan nousu miesten 1B-divisioonaan kaudeksi 2015-16.

Weikkojen riveissä nähdään muutama itänaapurista tuotu suht. kovissakin liigoissa pelannut pelaaja. Munkkalaisilla on kuitenkin painikokemusta ei suomea puhuvien korinalusjässiköiden kanssa, kun Dynamo-peleissä aikanaan kohdattiin EM-lopputurnauksissa pelanneet virolaiset Lokutsievski ja Tagamets. MuKilla on myös hyvät suhteet rajavartioasemille, joille on annettu ohjeet käännyttää kaikki yli kaksimetriset venäjää puhuvat takaisin kotimaahansa seuraavan kahden viikon aikana. Leikki leikkinä...odotettavissa on varmasti kova taistelu noususta sarjaporrasta ylemmäksi.