01-pojille niukka tappio EYBL-kenraalissa

23.3.2016

Andrei "Arska" Makarov tilastoi hienot lukemat PuHua vastaan: 18 pist., 12 levyp., 7 syöttöä ja 2 blokkia.
Andrei "Arska" Makarov tilastoi hienot lukemat PuHua vastaan: 18 pist., 12 levyp., 7 syöttöä ja 2 blokkia.

MuKin nuoremmat B-pojat kärsivät harmillisen yhden pisteen tappion Pussihukille viime sunnuntaina B-poikien SM-sarjassa. Sairasteluista toipuva joukkue on kuitenkin parantamassa peliään ja ensi viikonloppuna Liettuassa pelattavaan EYBL-turnaukseen ryhmä lähtee reippain mielin.

PuHu aloitti pelin väkevästi, kun taas vieraat olivat hieman unessa ottelun alkuminuuteilla. Herätyksen jälkeen MuKi 01:n peliin löytyi uusi vaihde ja joukkue nousi jälleen taistoon mukaan. Munkkalaiset liikuttivat palloa hyvin ja saivat rakennettua vapaita heittopaikkoja PuHun paikkapuolustusta vastaan. Heitto myös upposi kohtuullisesti ja levypallotkin jäivät nuorten mukilaisten hyppysiin, mutta voittoon asti ne eivät kuitenkaan riittäneet ja kotiin palattiin niukan yhden pisteen tappio kera (83-82).

Joukkueen esityksessä oli paljon positiivista ja se tietää hyvää tulevalle viikonlopulle, kun joukkue matkaa Kaunasiin pelaaman viimeistä EYBL:n osaturnausta. MuKi 01 on tämän kauden aikana pelannut 10 EYBL-ottelua, joista kämpille on hymyssä suin palattu neljä kertaa. Erittäin tasaisessa runkosarjassa MuKilla on mahdollisuus nousta useampi pykälä ylöspäin mikäli Liettuassa pystytään ottamaan muutama voitto. Se näyttää ennakkoon mahdolliselta, sillä vastassa ei ole ylivoimaisia joukkueita. Tosin Liettuan 01-mestari BC Perkunas ei ole vielä hävinnyt peliäkään, mutta mikäs olisi sen mukavampaa kuin kaataa sarjakärki? Liigan Superfinaalipaikkakin on vielä mahdollisuuksien rajoissa

Munkkiniemen Kisapojat toivottaa 01-jengille tsemppiä ja rohkeutta pääsiäisen peleihin!