Rakveressa lupauksia herättäviä otteita

29.8.2016

Voittoisat B-pojat Rakveressa.
Voittoisat B-pojat Rakveressa.
A-pojille hopeaa.
A-pojille hopeaa.

MuKin vanhemmat A-pojat sekä B-pojat matkasivat viime viikonlopuksi Viroon pelaamaan MuKille perinteistä NG Mini Cupia. Tuloksellisesti turnaus meni hienosti, kun B-pojat kärräsivät voittopystin kotiin ja A-pojatkin toivat turnauksesta hopeaa.

MuKi halusi lähteä näillä joukkueilla reissuun, vaikka Espoossa järjestettiin samaan aikaan laadukas junioriturnaus. Munkkalaisten riveihin oli kesän aikana siirtynyt jonkin verran uusia pelaajia ja valmennusjohto katsoi tällä kertaa tärkeämmäksi yhteishengen kohottamisen ja tutustumisen uusiin pelaajiin.

B-pojat voittivat turnauksen näytöstyyliin ja joukkueen uudet pelaajat Alexander Aglassinger (-01), Jan Eklund (-02), Elmo Eräkangas (-02), Akseli Karppinen (-02), Eepi Tuononen (-01) ja Atte Vuoristo (-01) pääsivät hienosti sisään ryhmän pelitapaan. Joukkue voitti kaikki viisi otteluaan selkein numeroin ja onnistumisia saatiin jokaiselle pojalle. Aggressiivinen puolustus ja sähäkät nopeisiin lähdöt olivat mukavaa katseltavaa ja kunhan joukkue saa alleen enemmän yhteisiä joukkueharjoituksia niin porukalta voi odottaa menestystä ensi kevään koitoksissa.

A-poikien riveissä nähtiin myös uusia mukilaisia, kun ensi kertaa MuKi-kamat päälleen vetivät Rikhard Halmesmäki (-98), Oskari Koskela (-99) ja Matias Salo (-98). Joukkue avasi turnauksen tappiolla Tarvasta vastaan, mutta sitten kaatuivat Jekabplis, Virumaa ja Kadrina perä perää ja peli kehittyi turnauksen edetessä. Finaalissa vastaan asettui uudelleen tuttu Virumaa, jolle MuKi oli antanut luvan ottaa finaaliin uusia yli-ikäisiä pelaajia loukkaantuneiden tilalle. Tuoreet virolaisjalat olivatkin sitten hieman liikaa MuKin A-pojille ja turnausvoitto kisaisännille 77-81.

Kummatkin joukkueet saivat arvokasta kokemusta yhdessäolosta ja turnaus ajoi jälleen asiansa. Nyt alkaa valmistautuminen SM-karsintoihin ja joukkueiden valmennusryhmät ovat huomattavasti paremmin selvillä missä tällä hetkellä mennään. Kiitos Rakvere ja Kalev Trumm jälleen hienosti järjestetystä turnauksesta!