MuKin C-pojat leireilivät Virossa viikonloppuna

12.9.2016

Rahu-hallissa treenattiin kovaa.
Rahu-hallissa treenattiin kovaa.
C-pojilla hieno reissu Rakvereen.
C-pojilla hieno reissu Rakvereen.

MuKin C-pojat matkasivat viikonloppuna Viron Rakvereen harjoitus-/pelileirille. Matka käynnistyi perjantaina puolenpäivän jälkeen Länsiterminaalista 22 pelaajan, kolmen valmentajan sekä huoltojoukon voimin.

Rakvereen saavuimme perjantaina alkuillasta ja tämän jälkeen olikin sitten edessä heti treenit hienossa Rahuhallissa. Lauantain ohjelmaan kuului sitten kahdet treenit sekä alkuperäisestä ohjelmasta poiketen vain yksi ottelu, kun toiseen peliin vastustaja ei saanutkaan kokoonpanoa kasaan. Tästä ottelusta Rakvere Tarvaksen 04-poikia vastaan nappasimme lopulta noin kymmenen pisteen voiton.

Toisen pelin tilalle saimme kuitenkin vedettyä hyvät treenit ja ilta huipentui sitten majoituspaikkamme Aqua Spa:n kylpyläreissuun. Liukumäkien, uintikisojen ja porealtaiden lisäksi pojat pääsivät kokeilemaan myös kovaksi hitiksi noussutta suolasaunaa, jossa ihoon hierottiin luonnon merisuolaa, annettiin hetki vaikuttaa ja tämän jälkeen huuhdottiin pois ja lopputuloksena saatiin silkinpehmeä iho! 

Sunnuntain ohjelmassa oli aamutreenien jälkeen kaksi peliä, joissa saimme käytyä paljon läpi harjoiteltuja asioita. Otteluissa kohtasimme Kadrine Spordkoolin sekä toistamiseen Rakvere Tarvaksen. Nappasimme otteluista myös myös kaksi voittoa ja sitä kautta kaikille runsaasti onnistumisia ja hyvää fiilistä.

Loppuyhteenvetona voisi todeta, että leiri oli erittäin onnistunut. Puitteet olivat kunnossa, ruoka näytti pojille maistuvan ja mikä tärkeintä, pojat viihtyivät toistensa seurassa ja joukkuetta saatiin hitsattua erinomaisesti yhteen. Kauaa ei auta kuitenkaan laakereilla levätä, sillä syksyn sarjapelit käynnistyvät heti tiistaina 13.9 kahden ottelun voimin. Go MuKi Go!