Miesten voittotili auki

16.10.2016

Iloinen MuKijengi Perniössä.
Iloinen MuKijengi Perniössä.

MuKin miesten ykkösdivarijengi kävi kääntymässä sunnuntai-iltana Perniössä ja toi mukanaan mahtavan vierasvoiton. Länsi-Helsinkiläiset puolustivat kotijoukkueen ahtaalle ja MuKijengin kauden avausvoitto kirjattiin lukemin 61-77

Miesten kauden ensimmäinen todellinen ”road trip” suuntautui siis Perniöön. Juuri ajokortin saanut MuKi-sentteri Alen Kuran ilmoittautui kuskiksi ja Allun punainen Punto johti autokolonnaa kohti Varsinais-Suomea.

MuKijengi aloitti jälleen hermostuneesti ja pallo tuntui polttelevan poikien näpeissä kuten aiemmissakin divaripeleissä. Joukkueen puolustus taasen toimi ja varsinkin pallonskriini-tilanteissa munkkalaiset saivat kotijoukkueen hyökkäämisen usein pois tutuilta raiteiltaan. Ensiesiintymisensä MuKin riveissä tehnyt Antti Hämmäinen paini ansiokkaasti vastustajan vahvan jenkkisentterin kanssa ja pikkumiehet juoksivat tiukasti PeU:n takamiesten kintereillä.

Kisapoikien joukkue sai alkaneella kaudella kokoonpanoonsa ensi kertaa viisi ”senioria”, kun Panu Pursiainenkin tervehtyi pelikuntoon. Joukkueen ikänestori toi MuKin peliin kokemusta, rauhallisuutta ja hyviä valintoja. Toivotaan että mies palautuu ottelun rasituksesta ensi viikonlopuksi, kun sarja jatkuu Munkkiniemessä.

MuKin takamies Miika Heinonen pelaa tällä hetkellä erittäin vahvalla itseluottamuksella. Vasta 17-vuotias nuorukainen oli Perniössäkin pitelemätön ja poika takoi 28 pistettä niin läheltä kuin kaukaakin. Takamiespartneri Pyry ”Pyffe” Marttinen on myös aloittanut miesten divarikauden loistavasti. Periksiantamaton Pyrhönen tekee nykyään myös pisteitä ja ylläpitää pukukopissa omaa showtaan. Robin Åvist linkosi kovia kolmosia joukkueelleen ottelun tärkeillä hetkillä ja pojan puolustuspelaaminenkin oli aggressiivista, kuten myös Rege Rouskulla.

Ensi sunnuntaina Mykkiin saapuu kolmen jenkin EBT, joten vauhtia on varmasti tiedossa klo 18:00 alkavassa divarimatsissa. Sitä ennen B-pojat kohtaavat HNMKY:n klo 15:20, joten mitäs sitä muutakaan ensi sunnuntaina tekisi kuin tulla Munkkaan katsomaan viihdyttävää korista. Otteluihin on vapaa pääsy, tervetuloa.