B-pojat aloittavat oman EYBL-kautensa

17.11.2016


Viime viikonloppuna MuKin 00-poikien EYBL alkoi Prahassa ja nyt perjantaina käynnistyy puolestaan 01/02-poikien EYBL Tallinnassa. MuKi pelaa viikonlopun aikana viisi kovaa kv-ottelua.

Viime kaudella MuKi 01-poikien saldoksi muodostui 4-11 ja jengi päätyi sarjassa 13 sijalle. Joukkueen tavoitteena on petrata sijoitusta ja kolkutella jopa keväällä sarjan lopputurnauksen portteja. Tämä tietenkin vaatii joukkueelta paljon ja liigan avausturnaus näyttääkin joukkueelle suuntaa loppukaudeksi.

MuKin B-poikajoukkue on kärsinyt kauden aikana harmittavan lukuisista loukkaantumisista. Tallinnasta on erilaisten vaivojen takia varmasti sivussa Touko Tainamo, Oscar Storgård, Juuso Vertio, Tony Rautiainen ja Akseli Karppinen. Viimeiset kaksi viikkoa poissaolleen Andrei Makarovin pelaaminen viikonlopun aikana on vielä epävarmaa ja asia varmistuu paikan päällä. Joukkueen on siis pystyttävä vajaalla venymään parhaimpaansa, mutta hyvällä joukkuepelillä pojat pystyvät mihin vain.

MuKi kohtaa perjantaina avausottelussaan isäntämaan BC Tartun (klo 12:00) ja illalla pojat yrittävät vääntää liettualaisen VKM:n (klo 19:30) kumoon. Lauantai alkaa matsilla virolaista SC Audentesia (klo 12:00) vastaan ja päivä päättyy yhteenottoon BS Rigan (klo 19:30) kanssa. Sunnuntaina turnauksen päätöspäivänä MuKi pääsee jälleen pelaamaan italialaista Stellazzurraa (10:30) vastaan, kuten seuran 00-pojat viikko sitten Prahassa.

Tulosseuranta pyörii osoitteessa eybl.lv ja videolähetyksiäkin saattaa olla tiedossa mikäli yhteydet saadaan pelaamaan.