B-pojat tauolta selvään voittoon

10.1.2017

Eepi Tuononen löi tilastoihin mukavat lukemat.
Eepi Tuononen löi tilastoihin mukavat lukemat.

Kisapoikien B-junnut jatkoivat pelejään joulutauon jälkeen Loimaalla. Rikkonaisen syyskauden läpikäyneet B-pojat pelasivat irtonaisesti ja treeneissäkin nähdään jo sairastuvalta pois siirtyviä pelaajia, joten positiivisia uutisia on joukkueelle tiedossa lähiviikkoina.

MuKi kohtasi ensimmäistä kertaa kauden aikana LoKoKoArskan eikä antanut kotijoukkueen yllättää itseään. Tasaisesti peliminuuttinsa jakaneet munkkalaiset pelasivat monipuoisesti ja pisteiden makuun pääsivät kaikki kokoonpanossa olleet 9 pelaajaa. Lopulta taululla komeili tulos 65-111.

MuKijengi osui pömpeliin hyvillä prosenteilla niin läheltä kuin kaukaakin ja sen mahdollisti poikien hyvä pallonliike. Joukkuepelaamista on harjoituksissa korostettu ja Loimaalla pojat näyttivät oppien menneen perille. Vapaa pelaaja löydettiin epäitsekkäästi ja tätä samaa tarvitaan, kun vastaan asettuu sarjan kärkiporukat.

B-junnut ovat kärsineet kauden kuluessa lukuisista loukkaantumisista, mutta pikkuhiljaa osa pojista on tervehtymään päin. Koko syksyn sivussa ollut ja lähes parimetriseksi venähtänyt Touko Tainamo on jo päässyt mukaan treeneihin. Marraskuussa ranteensa murtanut Jan Novitsky on myös harjoitusvahvuudessa, mutta kummatkin pojat palaavat pelaavaan kokoonpanoon vasta täysin toivuttuaan. Mukavasti kehittynyt Nikolas Gustavson on paranemassa nilkkavammastaan ja pitkään sairastellut Tony Rautiainen on myös palaamassa ruotuun, joten joukkue pääsee kohta harjoittelemaan lähes kokonaisuudessaan. Vielä kun Eetu Marjasvaara, Juusi Vertio ja Akseli Karppinen toipuvat vammoistaan niin keväällä joukkue saattaa olla varsin iskukykyinen.

Nykykuntoa voi tulla tarkkailemaan ensi sunnuntaina Mykkiin, kun hyvin pelannut WBKori-80 mittaa MuKin vireen klo 14:30.