Rankka viikonloppu

19.1.2017


MuKin vanhemmilla junnuilla on tiedossa tapahtumarikas viikonloppu. Joukkueita ja pelaajia on ympäri Eurooppaa ja kpitäisi joukkueen kotimaahan jäävätkin saavat urakoida ihan tarpeeksi.

Kisapoikien B-junnut reissaavaat Riikaan (LAT) pelaamaan 01-poikien toista EYBL:n osaturnausta. Joukkue voitti ensimmäisessä turnauksessaan Tallinnassa kolme peliä viidestä ja sama tahti pitäisi ryhmän Superfinaali-toiveet yllä. Coach Jukka-Pekka Eräkangas luotsaa joukkuetta Latviassa ja joukkueelle toivotetaan tsemppiä ja onnea viikonlopuksi.

MuKin 00-pojat matkustavat puolestaan Slovakiaan, joka on uusi aluevaltaus pojille. Levicessä pelataan alle 17-vuotiaiden CEYBL:n toinen osaturnaus ja MuKi lähtee matkaan puhtaalla 4-0 rekordilla. Mikäli helsinkiläiset sijoittuvat kahden turnauksen jälkeen lohkonsa kahden parhaan joukkoon on tiedossa vielä pudotuspeliturnaus pääsystä ikäluokan Superfinaaliin. MuKi lähtee tavoittelemaan jatkopaikkaa Coach Tomi Kamisen johdolla, joka myös kutsuttiin Slovakian koripalloliiton taholta esiintymään turnauksen aikana järjestettävässä valmennusseminaarissa.

Kotimaan pelit jäävät Coach Jussi Tahvanaisen harteille ja hänen urakkansa alkaa lauantaina A-poikien SM-ottelussa Salossa, minne matkaa seuran 98- ja 99-pojat. Samaan aikaan pelattavaksi merkitty A-poikien aluepeli Honkaa vastaan on saatu siirrettyä myöhäisempään ajankohtaan, sillä MuKilta ei olisi löytynyt enää pelaajia, kun 00- ja 01-pojat ovat reissussa.

Sunnuntaina ja tiistaina onkn sitten vuorossa miesten ykkösdivariottelut ja Jussi saa mahdollisuuden avata MuKin kauden kotivoittosaldo joko HNMKY:tä tai PuHu:a vastaan. Sairastelut ja loukkaantumiset tekevät viikonlopusta vielä haasteellisemman, mutta nyt pitää poikien laittaa kaikki peliin.