B-pojilla hyvä sunnuntai

6.2.2017

Allu "Viiksi-Vallu" Aglassinger oli vahva korin alla.
Allu "Viiksi-Vallu" Aglassinger oli vahva korin alla.

SäyRi saapui MuKin vieraaksi B-poikien SM-otteluun, mutta laajalla rintamalla pelannut kotijoukkue teki alusta asti selväksi, että joukkue ei ollut yllätettävissä.

Munkkalaiset aloittivat vahvasti ja piste-ero kasvoi tasaiseen tahtiin, kun korisukkaa ahkerimmimin heilutti Alexander Aglassinger, joka keskikaistaa juostuaan nosti monta hienoa koria poikien hyvien syöttöjen päätteeksi. Puolustus ei ollut sitä parasta A-luokkaa ja varsinkin SäyRin vikkelä Emil Mirzoev löysi liian helposti väyliä MuKin korille.

MuKin pisteet jakaantuivat ilahduttavan tasaisesti ja uusia nimiäkin nähtiin pöytäkirjassa, kun sairaslomalta kehiin palannut Touko Tainamo huseerasi korin alla ensimmäistä kertaa kauden aikana. Lähes kaksimetrinen ”Toke” parantaa varmasti kevään edetessä, kun poika pääsee parempaan kuntoon ja saa lisää pelituntumaa. Säyriä vastaan hän pussitti mukavat 12 pistettä ja haki 11 levypalloa.

Kotijoukkueesta onnistui siis useampi pelaaja, joista Masrur ”Rafin” Jahan väläytti tarkkaa heittokättään, Tony Rautiainen pussitti kauden ensimmäiset SM-pisteensä (9) ja Joonas Laukkonen pelasi kauden parastaan. Kaikkia näitä ja muitakin tarvitaan ensi sunnuntaina kun MuKijengi matkaa Espooseen Hongan vieraaksi. Erittäin aggressiivisesti pelaava Honka taistelee pudotuspelipaikasta ja tiedossa on varmasti kiihkeä matsi sarjapisteistä.

MuKi - SäyRi 112-64.