Perjantai-illan pettymys Raholassa

12.2.2017

MuKi vieraili ensimmäistä kertaa uudessa ja jättikokoisessa Tesoman palloiluhallissa.
MuKi vieraili ensimmäistä kertaa uudessa ja jättikokoisessa Tesoman palloiluhallissa.

MuKin jahti sarjapisteistä jatkui perjantai-iltana Tesoman uudessa palloiluhallissa. Pitkä päivä päättyi pettymykseen, kun varsin huonotasoinen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon.

Suurin osa munkkalaisjoukkueen pelaajista lähti vierasotteluun heti koulupäivän päätyttyä ja se näkyi selvästi poikien otteissa kun itse peli saatiin käyntiin. Joukkue oli aneeminen ja tyytyi heittelemään vain kaukoheittoja eikä kenelläkään ollut halukkuuta pyrkiä korille, mikä normaalisti kuuluu joukkueen pelitapaan. Palloja menetettiin todella huolimattomasti ja kotijoukkue juoksi niistä monen monta helppoa lay-uppia.

Kaikella kunniotuksella kotijoukkueenkaan peli ei silmiä hivellyt ja MuKille tarjottiin putoamiskamppailun kannalta tärkeitä pisteitä, mutta joukkue ei ollut Tesoman ”megahallissa” valmiina taistelemaan voitosta. Peli oli sekavaa eikä joukkue ollut samalla sivulla koko illan aikana, joten RaPy:lla ei ollut hankaluuksia ottaa rutiinivoitto pistein 85-76.

MuKin onnistujia ei montaa ollut, mutta Tuomo Antikaisen nousukunnon voi jälleen nostaa esille. Poika tulee olemaan kovassa iskussa kun A-poikien SM-sarjan ratkaisupelejä huhtikuussa pelataan. Miika Heinonen teki normipisteensä, mutta huolimattomuus pallon kanssa pisti hieman silmään.

Divaripelit jatkuvat sunnuntaina Kaarinassa klo 14:00, kun joukkue kohtaa sarjanousua tavoittelevan Uran. MuKi urakoi vielä ensi tiistainakin MYK:ssa ja silloin vastaan saapuu Hyvinkään Ponteva ja sarjan ykköstykki Deandre Upchurch, joka lyö pisteitä taululle lähes 37 pisteen keskiarvolla.