B-poikien välieräsarja tasan 1-1

10.4.2017


MuKi taistelee SM-finaalipaikasta tosissaan, vaikka lauantaisen avausvoiton jälkeen Honka tasoitti tilanteen seuraavana päivänä. Ratkaisu nähdään keskiviikkona klo 17:00 Honkahallilla

MuKi vei semifinaalien avausottelun nimiinsä lauantai-iltana Tapiolan urheiluhallilla lukemin 62-75. Munkkalaiset saivat toteutettua pelisuunnitelmaansa ja onnistuivat alkuhapuilun jälkeen kokoamaan rivinsä ja ottamaan 1-0 johdon välieräsarjassa. MuKi hallitsi korinalustoja ja pystyi pitämään runkosarjaotteluita paremmin pallosta huolta, vaikka menetyksiä tulikin 20.

Tapiolassa onnistuivat vahvasti korin alla hääränneet Allu Aglassinger ja Touko Tainamo, hienosti korille mennyt Eepi Tuononen ja toisella puoliajalla loistavasti puolustanut Arska Makarov.

Sunnuntaiksi siirryttiin Munkkiniemeen ja myös ääni kellossa muuttui. Honka oli selkä seinää vasten ja vain voitto pitäisi heidät hengissä. Ottelu muuttuikin varsin fyysiseksi kun edellispäivästä täysin erilainen tuomarilinja salli niin kovaotteisen pelaamisen, että kontaktit lopulta muuttuivat jopa vaarallisiksi. Nähtiin ottelussa myös yksi rumista otteista johtunut suora ulosajo, jollaisia harvemmin B-junioritasolla näkee. Honka vei toisen välierän nimiinsä 52-62 ja tasoitti ottelusarjan.

MuKin pojille kuitenkin arvokasta kokemusta pudotuspelimaailmasta, jossa tunteet liikkuvat laidasta laitaan ja kovuuden tasoa mitataan. Tätä kovuutta, ja varsinkin henkistä kovuutta joukkueen pitääkin esittää keskiviikkona jos mieli tekee SM-finaaliin.