Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKi järjestää vuonna 2013-16 syntyneille tytöille ja pojille maksuttoman koriskerhon kesän aikana.
Suomen Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki sarjat torstaista 12.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.
MuKin eri joukkueet ovat taistelleet läpi pitkän ja synkän syksyn matkallaan kohti koripalloilijan kulta-aikaa kun tosipelit alkavat, eli kevättä. Valmennus on pitänyt koko kauden ajan köydet rasvattuna ullakolla kaiken varalta jos ahdistus käy liian ankaraksi ja MuKi-toimituksen energia on mennyt kirkasvalolampusta huolimatta selviytymiseen ja raportteihin ei ole löytynyt voimavaroja. Aurinko on kuitenkin paljastanut itsensä ja toive kauden loppumisesta on herännyt niissä määrin eloon, että energiaa alkaa jälleen olla kuin ADHD:n omaavalla ihmislapsella konsanaan.
MuKi U16 jengin EYBL Central Europe –divisioonan runkosarjan ottelut jatkuvat kuluvana viikonloppuna Puolan Wloclawekissa, 200 km Varsovasta pohjoiseen. Ensimmäinen matsi on jo jengillä takana ja vielä kolme kovaa peliä edessä päin!
MuKin M1DA sekä U19 jengit ovat selviytyneet Helsingin miellyttävistä syksyn keleistä asiallisesti ja nyt on aika vetää hiukan happea joulutauon muodossa! M1DA sarjassa MuKi on juuri pudotuspeliviivan yläpuolella recordilla 4/5 ja U19 sarjasta jengi on onnistunut kairaamaan kakkostilan recordilla 7/2.
Mukijengi matkustaa tulevaksi viikonlopuksi Unkariin ja Budapestiin kauden ensimmäiseen EYBL-turnaukseen! U16 SM sarjan piikkipaikalla oleva jengi tulee saamaan kovia haasteita viikonlopun aikana.
Pelit ovat jatkuneet viimeisen reilun kahden viikon aikana oikein urakalla ja M1DA:ssa on kohdattu vieraissa ToPo ja Oulu sekä kotona FoKoPo. U19 sarjassa taas takana on kaksi kotipeliä ensin Katajaa ja sitten Vilpasta vastaan. Ottelut ovat pääsääntöisesti olleet tasoltaan asiallisia ja voittojakin on pystytty kairaamaan
MuKin U19 rinki sekä M1DA jengi treenaavat yhdessä läpi kauden ja molemmissa proggiksissa kausi on saatu hienosti käyntiin. U19 on aloittanut kauden kahdella matsilla Helsingin päässä ja molemmissa peleissä yhteistoiminta on hioutunut parempaan suuntaan. M1DA jengin osalta sen sijaan takana on reissu Jyväskylään ja kotiavaus Kisiksellä, joista molemmissa peleissä on saanut vääntää voitosta viimeiselle minuutille saakka!
M1DA käyntiin (13.10.2019)
MuKin miesten joukkue aloitti ykkösdivisioona A kauden vahvasi Jyväskylässä JBA:n vieraana viime viikonloppuna ja varasti sarjapisteet mukaansa Helsinkiin 89-87 voittolukemin. Nyt on vuorossa avata kausi kotiotteluiden merkeissä, kun sunnuntai-iltana vieraaksi Kisikselle saapuu Korisliiganousua tavoitteleva Loimaa Bisons.
MuKin jengit ovat treenanneet kuluneella kaudella jo useamman kuukauden ajan, mutta pelien osalta kausi starttaa monen joukkueen osalta virallisesti nyt lauantaina, kun M1DA starttaa Jyväskylässä, U16 SM sarja Kotkassa ja U15 SM sarja eli Robert Petersen Cup kotona Munkassa.
RSS ATOM