HyPo haki pisteet

4.2.2019

MuKin U17 SM kausi jatkui kotiottelulla HyPoa vastaan. Paras isku oli kateissa ja ottelussa oltiin kaiken aikaa takaa-ajajan penkillä.

MuKin U17-poikien kotipeli Hyvinkään Pontevaa vastaan (3. 2.) päättyi tappioon, joka ei jättänyt sijaa selittelyille. Alamäki alkoi valitettavan varhain: puolentoista minuutin pelin jälkeen lukemat olivat 0 – 8. Ensimmäisen neljännes meni vieraille 14 – 24, ja puoliaikatilanne oli 29 – 47.

Kolmannella jaksolla MuKi heräsi hetkeksi. Prässäys puri ja ote siirtyi kotijoukkueelle. Momentum ei kuitenkaan tuottanut riittävästi pisteitä, eikä HyPokaan hukannut sihtiään. Viimeisen neljänneksen alkaessa peli oli 48 – 69 ja päättyessä 71 – 88.

Häviön myötä pudotuspeliviiva SM-sarjassa karkasi jo kahdeksan pisteen päähän. Seuraavaksi (10. 2.) pojat matkaavat Forssaan Feeniks Basketin vieraiksi.