M1DA käyntiin

13.10.2019

MuKin miesten joukkue aloitti ykkösdivisioona A kauden vahvasi Jyväskylässä JBA:n vieraana viime viikonloppuna ja varasti sarjapisteet mukaansa Helsinkiin 89-87 voittolukemin. Nyt on vuorossa avata kausi kotiotteluiden merkeissä, kun sunnuntai-iltana vieraaksi Kisikselle saapuu Korisliiganousua tavoitteleva Loimaa Bisons.

Mukijengi on rakennettu lähes täysin jo vuosia seurassa pelanneiden ja pääosin 1999-2001 syntyneiden pelimiesten varaan ja otteluissa on tarjolla erittäin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Edellisiin kausiin lisämaustetta kokoonpanoon tuo KTP:n pään lahjakas takamieskaksikko Lehtoranta & Hannikainen sekä isoon päähän arvokasta kokemusta ja kovuutta tuova Cedu Latimer. MuKi lähteekin jokaisessa matsissa pelaamaan voitosta sen enempää kuvia tai nimiä kumartelematta ja joukkue on asettanut itselleen tavoitteeksi paikan pudotuspeleistä.

Tervetuloa tsekkaamaan nuoren MuKin menoa paikan päällä kauden aikana! Tämän sunnuntai-illan matsi alkaa Kisahallin B-puolella klo 19:00 ja liput otteluun kustantavat 10e/5e (Aikuiset/lapset).