Maajoukkueleireilyt käyntiin U16, U18 & U20 ikäluokissa

21.5.2019

Kesä lähestyy ja ainoastaan Korisliigan mestari miesten puolelta on enää selvittämättä. Se tarkoittaa myös sitä, että nuorten maajoukkueleiritykset alkavat lähestyä ja MuKipelaajia on kutsuttu kinkereihin sankoin joukoin.

U16 leiritys alkaa Ville Nevan johdolla tulevana viikonloppuna ja kutsun mukijengistä saivat Nico Åvist, Albatrit Syla & Joona Heinonen. U16 vuonna 2020 leiritykseen taas kutsun sai Ville Karhu. U18 kinkereissä mukana on vahvan kauden pelannut ja hurjasti kehittynyt Nikolas Gustavson, jolla tavoitteena on raivata pelipaikka Jyri Lohikosken luotsaamaan joukkueeseen. Pojat ovatkin treenanneet kauden päättymisen jälkeen ahkerasti ja valmius ottamaan kesän oppi vastaan on hyvä.

U20 leirityksessä taas on mukana mukijengin miesten joukkueen runko, kun kolmikko Joonas Timonen, Markus Rautasalo ja Emil Uotila lähtevät kilpailemaan pelipaikasta Jyri Lehtosen johtamaan laumaan. Lomailut ja hengähdys menneen kauden jäljiltä on siis hyvä lopettaa viimeistään nyt ja alkaa valmistautumaan parin viikon päästä alkavaan leiritykseen.

MuKi toivottaa kaikille pelaajilleen tsemppiä kesään!