MuKi U16 EYBL-sarja käyntiin!

13.11.2019

Mukijengi matkustaa tulevaksi viikonlopuksi Unkariin ja Budapestiin kauden ensimmäiseen EYBL-turnaukseen! U16 SM sarjan piikkipaikalla oleva jengi tulee saamaan kovia haasteita viikonlopun aikana.

MuKin U16 jengi lähtee hakemaan tulevalle kaudelle uusia kansainvälisiä haasteita EYBL Central Europe -divisioonasta, kun aiemmin joukkue on osallistunut BBBL:lään. Sarjaan osallistuvat 27 joukkuetta on jaettu kolmeen lohkoon, joissa pelataan runkosarjan ottelut kahdessa erillisessä turnauksessa, MuKin osalta marraskuussa ja tammikuussa. Kaikkien lohkojen yhteisestä sarjataulukosta kahdeksan parasta joukkuetta ratkaisevat lopputurnauksessa CE-divisioonan mestaruuden huhtikuun alussa Italian Riminissä, jonka jälkeen finalistit saavat vielä osallistumisoikeuden 10 joukkueen EYBL Superfinaaliin huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Latvian Riikassa. Erittäin kovia haasteita Mukijengille tulee riittämään jo lohkovaiheessa, kun vastustajiksi on arpa heittänyt mm. edelliskauden runkosarjan kärkinelikon.

MuKin otteluohjelma runkosarjassa:

http://www.eybl.lv/new/ce_u16_scheduler.php#mbt:103-303$f&team=264293

 

U16 Päävalmentaja Tommi Nordbergin ajatukset ja tavoitteet tulevasta EYBL-sarjasta:

"Päätavoite on sama kuin kotimaisissakin peleissä: pelaajien kehittäminen ja siinä samassa joukkuekonseptin parantaminen. Kun kotimainen SM-sarja on lähtenyt joukkueelta mukavasti käyntiin, on hienoa, että pojat saavat mahdollisuuden mitata tasoaan myös Euroopan mittakaavassa. Ennakkotiedot kertovat, että vastassa on pitkänpuoleista kaveria, mutta ketään emme ole lähdössä kumartelemaan, vaan tarkoituksena on pelata kolmen A:n MuKi-korista (aggressiivinen, aloitteellinen ja aloitteellinen) ensimmäisestä sekunnista viimeiseen.

Ja mikä ehkä kuitenkin kaikkein tärkeintä: nauttia pelaamisesta ja yhdessä olosta yhdessä Euroopan hienoista pääkaupungeista. Suunnitelmiin kuuluu mm. paikalliseen kylpyläkulttuuriin tutustuminen ja eihän sitä tiedä vaikka pojat välttämättä haluaisivat vapaa-aikanaan käydä vaikka muutamassa museossakin ?."

Kannustusjoukot kotona pääsevät jännän äärelle seuraamalla HD-laatuista striimiä EYBL Youtube kanavalla, otteluiden alkamisajat +1h Suomessa:

https://www.youtube.com/channel/UCMuXJX0LIANke5i30wmb3LA

 

Tsemppiä reissuun jätkät!