Mukijengin U19 voittoon kärkitaistossa!

12.1.2019

U19 SM sarja jatkuu MuKin osalta pienessä otteluruuhkassa, kun viikon sisään vastassa on kaikki muut kärkijoukkueet järjestyksessä Rocks, Pyrintö & Honka. Ensimmäisestä ottelusta Rocksia vastaan selvittiin haastavista lähtökohdista huolimatta voittajina maaliin. Kisiksellä pelatussa matsissa kirjattiin lopputulos 62-74 MuKille.

Otteluun piti saapua paikalle 10 pelimiestä, mutta perjantaina pienen tällin alakroppaansa saanut Halmesmäki ei kovasta yrityksestä huolimatta tarpeeksi hyvässä pelikunnossa ollut ja Sarasen kaatoi lauantai aamuna sänkypotilaaksi vakava mies-flunssa. Kun vielä Niiranen sai tappoiskun ottelun tiimellyksessä, jäi jäljelle seitsemän pelimiestä.

Ottelu oli alusta loppuun enemmän tai vähemmän puolustuksen juhlaa ja hienouksia ei juurikaan nähty. Tuomarilinja oli salliva ja toisensa hyvin tuntevat joukkueet eivät kontaktitilanteissa paljoa armoa toisilleen jakaneet. Rocksilta väkevimmän matsin pelasi jengin tulokas Michelsen, joka nosteli vahvoja koreja läheltä telinettä. MuKilla oli haasteita aina kolmannen jakson puoliväliin saakka, kunnes Arska Makarov alkoi laittamaan palloa naruihin oikein urakalla ja pick´n pop tilanteissa Rocksin raskasjalkaisempaa osastoa saatiin käytettyä hyväksi. Myös Åvist lämpeni ottelun loppua kohden ja sai muutaman kolmospussituksen sekä vaikean kakkosen naruihin saakka.

Kuitenkin kaikista positiivisinta on se, että Mukijengillä riittää materiaali ottamaan voittoja muista kärkijoukkueista U19 sarjassa, vaikka ns. ”Korisliigapelaajat” ja kaikki muutkin vammapotilaat istuvat kotona ja syövät suolapähkinöitä ja pelaavat taskupilistä. Jokainen jätkä on niin hyvä pelaamaan koripalloa, että kaikki täyttävät paikkansa kentällä pelissä kuin pelissä ja ovat aina valmiina ottamaan isomman pelillisen tontin vastaan. Se on nannaa valmentajan silmille!

Hyvä jätkät!!!

Sunnuntaina M1DB jatkuu Martsarissa PuHun vieraana ja ottelu alkaa kello 17:00. Tarvetuloa jännän äärelle.