MuKin miehille voitto kärkikamppailussa Raholasta!

7.12.2018

Mukijengi onnistui laajalla rintamalla Tesoman hienossa palloiluhallissa ja M1DB:n kärkijengi RaPy kaadettiin lopulta selkein pistein 92-71.

Ottelu alkoi MuKin komennossa ja kenttää juostiin sekä levitettiin hyökkäyspäässä hienosti ja 1vs1 tilanteita voitettiin koko viisikon voimin kaiken aikaa. Kun eroa oli revitty n. 15 pisteen verran, meni kotijoukkue Raholan Pyrkivä paikkapuolustukseen eli leikkisästi zoneen. Tästä alkoikin Mukijengin kolmenpisteen festivaalit, joissa päästiin lopulta tulokseen 18/48 ~ 38%. Vapaat jölmöset tippuivat siis kohtuullisesti pussukkaan ja kivitysosaston puolella mestaruudesta käytiin tiukka taistelu loppuun saakka. Lopulta vierasjengin korpraali Antikainen vei mestaruuden yhdeksällä kivitetyllä kolmosella ja tiukasti hopeatilalle jäi Timonen seitsemällä. Onnittelut!

Ottelun kulkuun suurin yksittäinen vaikutus oli sillä, että kotijoukkueelta puuttui heidän amerikkalaisvahvistuksensa riveistä kokonaan. Munkkaan voi odottaa siis hiukan erilaista ottelun kulkua, kun kevätkaudella kohdataan uudestaan.

MuKin parhaat olivat ennakkoluulottomasti pelannut jengin kuopus Gustavson, joka kutsuttiin oikeutetusti HBA pelaajien sekaan joulun U18 majuleirille. Myös Roope Karhunen on erinomaisella tavalla tullut sisään joukkueeseen viime otteluissa, kun ison pään pelaajista on ollut pulaa ja paikka kokoonpanossa on avautunut. Hyvä Roope!

Syyskauden viimeinen M1DB peli pelataan ensi viikon tiistaina Munkassa ja vastassa silloin Karkkila. U19 SM sarja taas jatkuu viimeisellä pelillä sunnuntaina Namikaa vastaan MPH:lla!