MuKin miesten kevätkausi vauhtiin!

6.1.2019

M1DB jatkui MuKin osalta loppiaspäivän saunaillalla. Meno oli kovaa ja PS4 lauloi sulosävelmiään eri pelien muodossa.

Ilta alkoi kuitenkin texas hold’em sittarilla, jossa Daniel ”Diego” Saranen munkitti itsensä aina heads up vaiheeseen saakka. Tarina päättyi kuitenkin MuKi III joukkueen Calle Adolfssonin käsittelyssä ja Diegolla jäi turnauksesta lopulta luu käteen. MuKi III joukkue on muuten seuran ainoa joukkue, joka edelleen esittelee suurilukuiselle yleisölleen voittavaa koripalloa ja ei ole kauden aikana hävinnyt vielä kertaakaan.

Saunailta jatkui kotipizzan ja saunomisen ohessa joukkueen kovimman pistemiehen Joonas Timosen Fortnite näytöksellä ja nuorimies näytti kehittymistään etenemällä mökistä mökkiin ja keräämällä aseita repun täyteen. Tarina päättyi kuitenkin ennen kuin se ehti oikein alkaakaan ja Jonden taival päättyi taitavan vihulaisen luotiin.

Peli-ilta jatkui Fifan pauloissa ja Diego Saranen esitteli pelisilmäänsä syöttämällä palloa vastustajan jalkaan sen minkä ehti ja Bayern Munchenin tähtisikermä ei riittänyt Cityä vastaan. Tuloksena nöyryyttävä 2-0 tappio ja erittäin paljon puhetta mm. ohjaimen akun tilasta.

Maalien lisäksi metsästys keskittyi myös Tinder maailmaan, missä nimeltämainitsematon kolmikko etsi saalistaan kaino hymy huulillaan. Kun MuKin toimitus meni kiinni niin näytti yllättäen siltä, että pojilla jäi luu käteen.

Ennen saunailtaa pelattiin myös M1DB peli. Tuloksesta ei jäänyt muistikuvaa.