Pisteet kotiin Pirkkolassa

11.12.2018

U17-pojat palasivat voittojen tielle Huiman kustannuksella.

Sunnuntai-illan (9.12.) SM-vääntö päättyi MuKin eduksi 15 pisteen erolla melko tasapainoisen esityksen jälkeen. Alku oli mukilaisittain nihkeä, ja vajaan viiden minuutin jälkeen äänekoskelaiset olivat karanneet 10 pisteen johtoon. Aikalisän avulla rivit saatiin ojennukseen ja Huiman pistetehtailu poikki. Avausjakso vieraille 16 – 19.

Toinen ja kolmas jakso olivat MuKin heiniä, ja viimeinen neljännes aloitettiin kotijoukkueen johtaessa 65 – 47. Loppulukemiksi merkittiin tasaisen jakson jälkeen 87 – 72.

Mukilaisista eniten pisteitä, 25, kirjautti Mashrur Jahan. Huiman pistekunkku oli 21 pinnalla Eelis Flyktman. Joukkuepelistä tilasto kertoo, että nopeissa hyökkäyksissä kotijoukkue oli selvästi vieraitaan terävämpi. (Linkki tilastotietoihin: https://www.basket.fi/basket/sarjat/ottelu/?game_id=4263755&season_id=103025&league_id=35385)

Ennen joulutaukoa MuKi saa vielä vieraakseen Tampereen Pyrinnön sunnuntaina 16.12. Tämäkin ottelu pelataan Pirkkolan palloiluhallissa. Tamperelaisilla on kasassa 10 sarjapistettä MuKin kuutta vastaan