Uudistunut MuKi hyvillä fiiliksillä kauden avaukseen

7.10.2023

Kisapoikien miesten divarijoukkueen kokoonpano on hieman elänyt kesän aikana. Joukkueen runko kuitenkin rakentuu edellisen kauden U19-sarjassa SM-hopeaa voittaneen jengin ympärille. Nuoret miehet Noah Piipari, Riku Vilenius, Tomi Visakko, Oiva Vanhasaari ja Aarre Mäkinen eivät enää ikänsä puolesta mahdu juniorisarjoihin, mutta he jatkavat MuKijengin riveissä kaudella 2023-24. Lisäksi joukkueessa nähdään viime kaudelta tutut Nico Åvist ja Konsta Keränen sekä kakkosdivarista (MuKi II) sarjaporrasta ylemmäksi palaava Alen Kuran. 

Kaivattua johtajuutta joukkueeseen tuovat kolme korisliigassakin pyörähtänyttä pelimiestä. Uusina pelaajina MuKiin liittyvät Jyri Eboreime (ex-Seagulls), Elias Lahdensuu (ex-Korihait) ja Waltteri Mäkelä (ex-BC Nokia). Alkukauden harjoitusotteluissa kyseinen kolmikko on esiintynyt edukseen ja nämä kaverit tuovat joukkueeseen tarvittavaa kokemusta, vaikka ei heitäkään ole iällä pilattu. Joukkueessa nähdään myös ulkomaalaisväriä, kun Suomeen finanssialalle töihin tullut Humbert Pou Plana kysyi mahdollisuudestaan pelata MuKin divarijoukkueessa. Leppoisa espanjalainen täydentääkin MuKin tusinan ja joukkue on valmiina taistelemaan sarjapisteistä.

Joukkueelta voi ehkä hieman odottaakin hyviä otteita, sillä nyt pelaajat saavat keskittyä vain yhteen sarjaan eikä viime kauden tyylisiä tuplaviikonloppuja ole tiedossa, kun MuKilla ei ole enää U19-joukkuetta.

MuKin miesten kotiotteluihin on vapaa pääsy ja matsit pelataan B-Kisiksessä otteluohjelmaan merkattuina sunnuntai-iltoina klo 17:00 alkaen. Tervetuloa paikan päälle.

MuKi ottelut

Konsta Keränen valmiina alkavaan kauteen.