Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin C-junnut (5-1) isännöivät viimeistä SM-sarjaturnausta lauantaina Munkkiniemessä. Vierailijoiksi saapuivat KTP Kotkasta (4-2) sekä Tampereen Pyrintö (4-2). Turnauksessa oli jaossa viimeiset paikan toukokuun alussa pelattavaan SM-sarjan lopputurnaukseen Kisakallioon ja ennakkoon kaikilla kolmella joukkueella oli sinne vielä täydet mahdollisuudet. MuKin treeniviikko oli hieman rikkonainen, sillä täydellä miehistöllä ei päästy kertaakaan kunnolla harjoittelemaan ja kentällä pelasikin muutama puolikuntoinen kaveri.
MuKin toinen kausi M1DB:ssä päättyi välierätappioon HNMKY:lle. Fyysinen Namika sai vääntää tosissaan nuorta MuKijengiä vastaan ja eteni lopulta 1B-divarin finaalin Loimaata vastaan voitoin 3-1.
Viime viikonloppuna pelattiin tärkeät matsit, kun molemmissa valtakunnansarjoissa oli pudotuspelipaikkojen kannalta keskeiset ottelut edessä. 
What a game! (25.3.2018)
Lauantaina pelattu toinen välierämatsi MuKin ja HNMKY:n välillä tarjosi katsojille huikeaa viihdettä. Korkeatasoisessa ottelussa nähtiin mieletöntä yritystä ja ja hienoja onnistumisia kummaltakin joukkueelta. MuKi veti lopulta pidemmän korren ja tasoitti semifinaalit tilanteeseen 1-1.
Miesten välierät alkoivat HNMKY:n komennossa. MuKi roikkui pulet pelistä mukana, mutta kolmannella jaksolla Namika hyvästeli munkkiniemeläiset ja karkasi selvään voittoon.
MuKi joutui vääntämään tosissaan JyWeä vastaan, jotta jatkopaikka ratkesi munkkalaisten eduksi. Kokenut Weikko-jengi piti nuorta vastustajaansa tiukoilla koko ottelusarjan ajan, mutta lopulta liike ja vauhti pysäytti keskisuomalaiset.
MuKin A-pojat ahkeroivat viikonloppuna oikein urakalla, kun pelattavana oli usean eri sarjan otteluita. Pojat hoitivat leiviskänsä tyylillä.
M1DB:n pudotuspelit starttasivat keskiviikkoiltana Mykissä. Kotijoukkueelta play offit käynnistyivät kuin vaarin vanha dieselmersu. Kone yski ja putputti, mutta pikkuhiljaa se lämpeni ja lopussa vääntöä riitti vaikka kuinka paljon. Uneliaan alun jälkeen MuKi nousi voittoon JyWestä pistein 101-94.
Viikonlopun vilskeessä MuKi hankki ainakin kaksi lopputurnauspaikkaa, kun 06-pojat selvisivät BBBL:n lopputurnaukseen ja 01-pojat etenivät puolestaan EYBL:n superfinaaleihin. Myös C-pojat voittivat viikonlopun SM-ottelunsa ja tie lopputurnaukseen on avoinna. A-pojat kävivät lauantaina aallonpohjalla, mutta sunnuntaina joukkue nousi kohti aallonharjaa.
Alkava viikonloppu on täynnä MuKi-actionia, kun seuran junnujoukkueet urakoivat ympäri Eurooppaa. Myös kotimaassa on tiedossa tiukkoja pelejä ja pojat saavat painaa täysillä menemään keskellä pahinta influenssa-aaltoa.
RSS ATOM